ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΚλειστή η Β Λυκείου του ΓΕΛ Αλιάρτου λόγω κορωνοϊού

ΑΛΙΑΡΤΟΣ

#TAGS: ΓΕΛ Αλιάρτου  Κορωνοϊός 

Κλειστή η Β Λυκείου του ΓΕΛ Αλιάρτου λόγω κορωνοϊού

Κλειστή η Β Λυκείου του ΓΕΛ Αλιάρτου λόγω κορωνοϊού

Δευτέρα, 19 Απριλίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων ενημέρωση πως την Κυριακή 18 Απριλίου 2021, ο Διευθυντής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Βοιωτίας απόφασίσε πως τη Δευτέρα 19 Απριλίου 2021, η Β Λυκείοτυ του ΓΕΛ Αλιάρτου θα είναι κλειστή, λόγω πιθανού κρούσματος κορονοϊού και εν αναμονή του μοριακού τεστ.

Για το γεγονός ενημερώθηκε ο Δήμαρχος, κος Ντασιώτης Γεώργιος, ο οποίος έδωσε εντολή και έγινε τη Κυριακή απολύμανση σε όλο το κτίριο.

Ο Δήμαρχος σε τηλεφωνική επικοινωνία του με τον Δν/τη Β/θμιας Εκπ/σης κο Κούτσικο Λάμπρο εξέφρασε την έντονη ανησυχία του για πιθανή διασπορά του ιού και αναφέρθηκε σε τυχόν λήψη επιπρόσθετων μέτρων. Ωστόσο οι οδηγίες για την αντιμετώπιση τέτοιων περιστατικών, προβλέπουν εφαρμογή συγκεκριμένων πρωτοκόλλων, τα οποία και τηρούνται με θρησκευτική ευλάβεια από όλους.

Με δήλωσή του ο Δήμαρχος,ο οποίος παραβρέθηκε με τον Δν/τη του Λυκείου στο χώρο του Σχολείου,κατά τη διάρκεια της απολύμανσης, κάλεσε τους Εκπαιδευτικούς και κυρίως τις μαθήτριες και τους μαθητές «Να εξαντλήσουν κάθε απόθεμα υπομονής και να εφαρμόσουν με αυστηρότητα τα μέτρα αυτοπροστασίας. Πρέπει να τελειώσουμε με αυτό, τόνισε, κανένας μας δεν αντέχει πισωγύρισμα.»