ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΓιώργος Ντασιώτης: «Εμείς θα νικήσουμε την πανδημία!!!»

Γιώργος Ντασιώτης: «Εμείς θα νικήσουμε την πανδημία!!!»

Γιώργος Ντασιώτης: «Εμείς θα νικήσουμε την πανδημία!!!»

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων εμβολιάστηκε και προέτρεψε τους συμπολίτες του να κάνουν το ίδιο

Τετάρτη, 5 Μαΐου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, κ. Γιώργος Ντασιώτης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, αναφέρθηκε στον εμβολιασμό του, τονίζοντας πως «εμείς θα νικήσουμε την πανδημία», ενώ ευχαρίστησε το Κέντρο Υγείας Αλιάρτου, όπου υπάρχουν 4 γραμμές εμβολιασμού.

«Εμείς θα νικήσουμε την πανδημία!!!

Ήρθε και η δική μου στιγμή να συμβάλλω, με τον εμβολιασμό μου, στο σταμάτημα της πανδημίας. Όλοι πρέπει να το κάνουμε!!!

Εμπιστευόμαστε την επιστήμη. Η κοινωνία μας έχει κάνει άλματα και δεν της ταιριάζει το πισωγύρισμα, ούτε και η στασιμότητα.

Στο Κ.Υ. ΑΛΙΑΡΤΟΥ λειτουργούν τέσσερις (4) γραμμές εμβολιασμού, που εξυπηρετούν περίπου τριακόσιους (300) ανθρώπους την ημέρα, χτίζοντας το τείχος της ανοσίας.

Τους ευχαριστώ θερμά- και στο πρόσωπό τους όλο το υγειονομικό προσωπικό- για τον σκληρό αγώνα που δίνουν με ευγένεια και υπομονή. Όλοι μας στηριζόμαστε πάνω τους.

 Σε ότι αφορά τον εμβολιασμό μου, όλα πήγαν εξαιρετικά καλά, δεν έβγαλα λέπια, ούτε ουρά, παρά μόνο κάποια στιγμή σταμάτησε να συντονίζεται το τσιπάκι, γιατί κόπηκε το 5G σήμα (ο Μπιλ Γκέιτς μου υποσχέθηκε ότι θα το φροντίσει)

Επειδή όμως τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά, να συμφωνήσουμε εντίμως, πως τα αστεία τέλος και να φροντίσουμε όλοι να αποκτήσουμε προστασία για να επανέλθουμε επιτέλους στην κανονική μας ζωή!!!

Χωρίς να χάνουμε χρόνο!!!!»