ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 12 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

#TAGS: Δήμος Θηβαίων  Δημοτικό Συμβούλιο 

Με 12 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Με 12 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Τρίτη, 18 Μαΐου 2021

Γιώργος Πέππας

Το Δημοτικό Συμβούλιου του Δήμου Θηβαίων συνεδριάζει τη Τετάρτη, 19 Μαΐου 2021, μέσω τηλεδιάσκεψης με συνολικά 12 θέματα.

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1ο.Έγκριση 4ης Τροποποίησης Προγράμματος Επενδύσεων – Τεχνικού Προγράμματος, έτους 2021.

2ο.Έγκριση 4ης Αναμόρφωσης δημοτικού προϋπολογισμού, οικ. έτους 2021.

3ο.Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη χωροθέτηση και τη μεταφορά σε οριστική θέση των λαϊκών αγορών της Τετάρτης και του Σαββάτου της Δημοτικής Κοινότητας Θήβας (σχετ. η υπ’ αριθ. 7/2021 απόφαση της Επ.Π.Ζωής) (απόλυτη πλειοψηφία).

4ο.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την απευθείας αγορά ακινήτων επί της οδού Πινδάρου αριθ. 86 στη Θήβα και έγκριση έκθεσης εκτίμησης της αξίας των ακινήτων από Πιστοποιημένο εκτιμητή (πλειοψηφία 2/3 των μελών του Δ.Σ).

5ο. Ανάκληση της υπ’ αρ. 202/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου Θήβας, σχετικά με την παραχώρηση κατά χρήση στην εταιρεία «ΚΤΙΡΙΑΚΕΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ Α.Ε.», του ακινήτου χαρακτηρισμένου για σχολική χρήση, που φέρεται κατάλληλο για την χωροθέτηση του 1ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΘΗΒΑΣ.

6ο.Eπικαιροποίηση της υπ’ αριθ. 44/2019 απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου περί ίδρυσης Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας στη Θήβα και συμπλήρωση αυτής.

7ο.Λήψη απόφασης για τη σύσταση της Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου με τίτλο : «Βελτίωση και αναβάθμιση κεντρικής πλατείας ΤΚ Μελισσοχωρίου του Δήμου Θηβαίων».

8ο.Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου - εξόδου σε γήπεδο για αποθήκη του Τζώνη Γεωργίου στη θέση «Βράγκο» της ΤΚ Υπάτου του Δήμου Θηβαίων. 

9ο. Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου - εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας εταιρείας «ΒΛΑΧΑΚΗΣ ΑΠΕΕ» στη θέση «Σχοινέζα» στα Λεύκτρα του Δήμου Θηβαίων. 

10ο.Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου - εξόδου σε γήπεδο για ψυγείο αγροτικών προϊόντων του Μπεκρή Βασίλειου στα Λεύκτρα του Δήμου Θηβαίων.

11ο.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση χώρου στο 7ο & 8ο Δημοτικό Σχολείο Θήβας για τη διεξαγωγή εξετάσεων γλωσσομάθειας από το Σύλλογο Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Ν.Βοιωτίας, το Σάββατο 5 Ιουνίου 2021 (Σχετ. η υπ’ αριθ. 1/2021 απόφαση της Δημοτ. Επ.Παιδείας).

12ο.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την παραχώρηση χώρου στο 1ο Γυμνάσιο Θήβας για τη διεξαγωγή εξετάσεων γλωσσομάθειας από τον Πανελλήνιο Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών, τις ημέρες Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 και Κυριακή 13 Ιουνίου 2021. (Σχετ. η υπ’ αριθ. 2/2021 απόφαση της Δημοτ.Επ.Παιδείας).