ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣτ. Χαλβατζής: «Νοσοκομείο Θήβας: Αγώνας επιβίωσης!»

Στ. Χαλβατζής: «Νοσοκομείο Θήβας: Αγώνας επιβίωσης!»

Στ. Χαλβατζής: «Νοσοκομείο Θήβας: Αγώνας επιβίωσης!»

Τρίτη, 18 Μαΐου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Θηβαίων με ανακοίνωσή του αναφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Θήβας, για τα προβλήματα που υπάρχουν σε καθημερινή βάση στο νοσοκομείο, ενώ ευχαρίστησε τη Διοίκηση, τους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς συγγενικό του πρόσωπο χρειάστηκε να νοσηλευτεί.

«Μετά από ένα σοβαρό ατύχημα που συνέβη λίγες ημέρες πριν το Πάσχα σε οικογενειακό μας πρόσωπο και την μεταφορά του μέσω του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο Θήβας, όπου εγχειρίστηκε και παρέμεινε για πάνω από 20 ημέρες για νοσηλεία, γίναμε άμεσοι κοινωνοί των υπηρεσιών της συγκεκριμένης δημόσιας μονάδας υγείας.

Ειδικότερα η σύζυγός μου, η οποία ως συνοδός παρέμεινε επι εικοσιτετράωρου βάσεως όλο αυτό το διάστημα εντός του Νοσοκομείου, έζησε από κοντά τόσο τα καθημερινά προβλήματα υγείας και τις ανάγκες νοσηλείας συμπολιτών μας, όσο και τον τιτάνιο αγώνα που δίνουν Ιατρικό και Νοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Θήβας, για να ανταποκριθούν στις αυξημένες απαιτήσεις, ειδικά αυτής της περιόδου λόγω της πανδημίας.

Με γνωστά τα προβλήματα υποχρηματοδότησης, υποστελέχωσης σε ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό προσωπικό και σε μέσα, αξίζουν συγχαρητήρια στη Διοίκηση και το προσωπικό, που καταφέρνουν να δίνουν την μάχη της δικής τους επιβίωσης αλλά και πολλών χιλιάδων συμπολιτών μας που αναγκαστικά προσβλέπουν στην δική τους βοήθεια για θέματα υγείας των ιδίων η συγγενών τους.

Ευθύνη και υποχρέωση όλων μας είναι να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια καθώς και τον αγώνα του σωματείου των εργαζομένων και φορέων της επαρχίας Θηβών για την άμεση κάλυψη των αναγκών του Νοσοκομείου Θήβας σε προσωπικό και μέσα, με ταυτόχρονη αύξηση της χρηματοδότησης, ανάλογη με δομές υγείας παρόμοιας δυναμικότητας.

Από την πλευρά μας ευχαριστούμε την Διοίκηση του Νοσοκομείου, τους θεράποντες Ιατρούς και το Νοσηλευτικό προσωπικό τόσο για την ιατρική φροντίδα όσο και για την ευπρέπεια και το ανθρώπινο πρόσωπο που επέδειξαν, καθ’ όλη τη διάρκεια της νοσηλείας του δικού μας ανθρώπου.

Σταμάτης Χαλβατζής

Δημοτικός Σύμβουλος Θήβας»