ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΧωρίς προπονητή ο Α.Ο Θήβα

ΘΗΒΑ

Χωρίς προπονητή ο Α.Ο Θήβα

Χωρίς προπονητή ο Α.Ο Θήβα

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Ραγδαίες φαίνεται να είναι οι εξελίξεις στο στρατόπεδο του Α.Ο.Θήβα μετά και την παραίτηση του προπονητή της ομάδας Δημήτρη Αντωνόπουλου που όπως δείχνουν τα πράγματα ήταν η σταγόνα στο ποτήρι που ξεχείλισε. Και αυτό μάλλον καταδεικνύει τα προβλήματα που υπάρχουν στους «βυσσινί» και δεν ξέρουμε μέχρι που μπορεί να φθάσουν.

Φαίνεται ότι ο πρώην πρόεδρος της ομάδας μάλλον σταμάτησε την χρηματοδότηση (ηλίου φαεινότερον ήταν αυτό) κι έτσι η διοίκηση του συλλόγου όπως λένε δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στις υποχρεώσεις της αφού βασιζόταν σε αυτή την οικονομική βοήθεια. Δεν ξέρουμε τους λόγους που οδήγησαν τον πρώην πρόεδρο να προβεί σε μια τέτοια ενέργεια αλλά αφού το έκανε αυτό κατέδειξε και το μέγεθος των προβλημάτων που ξεκίνησαν. Προσπαθήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον πρώην πρόεδρο αλλά στην παρούσα φάση δεν θέλησε να πει κάτι χωρίς να διαψεύσει ή να επιβεβαιώσει το γεγονός της δικιάς του «ανάμιξης» στην ομάδα. Το stop της χρηματοδότησης από τον πρώην έδειξε πολύ περισσότερο όπως φαίνεται και την διοκητική «γύμνια» από πλευράς οικονομικών.

Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση των «rossoneri» στον προσωπικό τους λογαριασμό στο facebook: «Παρελθόν αποτελεί πλέον απ’την ομάδα μας ο προπονητής Δημήτρης Αντωνόπουλος μετά απ’την παραίτηση του!!! Ποιος είναι ο λόγος; Μήπως επειδή σταμάτησε ο πρώην πρόεδρος την χρηματοδότηση στην ομάδα; Ούτε γι’αυτό δεν είστε άξιοι να πληρώνετε τον προπονητή κύριοι της ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ;; Μήπως έχετε σκοπό να φέρετε κάποιον καλύτερο;; Μήπως άρχισαν τα σημάδια διαλύσης; Περιμένουμε απαντήσεις κύριοι της διοίκησης… Είστε υπεύθυνοι και υπόλογοι στον φίλαθλο κόσμο για αυτό το κατάντημα της ομάδας….. Είστε υπεύθυνοι μέχρι και για τον φίλαθλο κόσμο που διώξατε απ’ το γήπεδο!!»

Πηγή: www.stereasports.gr