ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε εκπροσώπους της Ε.ΠΑ.Ψ.Υ Λιβαδειάς συναντήθηκε ο δήμαρχος Λεβαδέων

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Με εκπροσώπους της Ε.ΠΑ.Ψ.Υ Λιβαδειάς συναντήθηκε ο δήμαρχος Λεβαδέων

Με εκπροσώπους της Ε.ΠΑ.Ψ.Υ Λιβαδειάς συναντήθηκε ο δήμαρχος Λεβαδέων

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020

Σπύρος Πέππας

Με εκπροσώπου της Εταιρείας Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ψυχικής Υγείας, Ε.ΠΑ.Ψ.Υ., Λιβαδειάς σνυνατήθηκε τη Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2019 ο δήμαρχος Λεβαδέων κ. Ι. Ταγκαλέγκας, στο γραφείο του, ενώ στη συνάντηση συμμετείχαν, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Μέριμνας κ. Ιωάννα Νταντούμη και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αλέξανδρος Μητάς.

Ο κ. Ταγκαλέγκας ενημερώθηκε αναφορικά με το έργο που προσφέρει η ΕΠΑΨΥ Λιβαδειάς στους 19 φιλοξενούμενους της, διαμέσου του οικοτροφείου και του προστατευόμενου διαμερίσματος στη Λιβαδειά και ζήτησαν τη στήριξη του Δήμου για την ανάληψη κοινών δράσεων που θα συμβάλλουν στην εξωστρέφεια και την κοινωνική συμμετοχή των ωφελουμένων.

Ο Δήμαρχος Λεβαδέων και η αρμόδια Αντιδήμαρχος αφού συνεχάρησαν τους εκπροσώπους της ΕΠΑΨΥ για το σημαντικό έργο που επιτελούν, τους διαβεβαίωσαν ότι ο Δήμος Λεβαδέων διαμέσου του προγράμματος κοινωφελούς εργασίας του ΟΑΕΔ και σε συνεργασία με την ΕΠΑΨΥ θα οργανώσει τμήματα άθλησης και μουσικοθεραπείας για τους φιλοξενούμενους και ότι θα είναι πάντα δίπλα τους και θα στηρίζουν το έργο τους.