ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΓιώργος Ντασιώτης: ««Ο πόλεμος» των ξερών χόρτων!!!»

Γιώργος Ντασιώτης: ««Ο πόλεμος» των ξερών χόρτων!!!»

Γιώργος Ντασιώτης: ««Ο πόλεμος» των ξερών χόρτων!!!»

Έκκληση προς τους ιδιοκτήτες απεύθυνε ο κ. Ντασιώτης, ώστε να καθαρίζουν τις ιδιοκτησίες τους από ξερόχορτα

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, κ. Γιώργος Ντασιώτης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, αναφέρθηκε στα μέτρα που λαμβάνει ο Δήμος για τη πυροπροστασία, τονίζοντας πως κάθε ιδιοκτήτης πρέπει να καθαρίζει την ιδιοκτησία του από ξερόχορτα.

Ακόμη, ο κ. Ντασιώτης, επισημαίνει την δυσκολία που έγκειται στη προσπάθεια καθαρισμού της βλάστησης, αναφέροντας πως «Ποτέ δεν προλαβαίνουμε να καταλάβουμε, πότε φύγαμε από ένα σημείο και πότε ξαναγυρίσαμε, λες και δεν περάσαμε ποτέ.»

Αναλυτικά η ανάρτηση του κ. Ντασιώτη

«Στις άκρες των δρόμων, μήκους δεκάδων χιλιομέτρων εντός του Δήμου μας και στους τεράστιους ακάλυπτους-κοινόχρηστους χώρους μας, γίνονται καθημερινές μάχες με την βλάστηση, η οποία για λόγους πυροπροστασίας και ασφάλειας γενικότερα, αλλά και αισθητικής πρέπει να απομακρύνεται.

Ποτέ δεν προλαβαίνουμε να καταλάβουμε, πότε φύγαμε από ένα σημείο και πότε ξαναγυρίσαμε, λες και δεν περάσαμε ποτέ.

Οι υπάλληλοί μας, με τα μηχανήματα χειρός είναι εντελώς αδύνατο να διαχειριστούν όλες αυτές τις εκτάσεις και χωρίς το "βαρύ μας πυροβολικό" τον μηχανοκίνητο καταστροφέα, είναι βέβαιο ότι δε θα τα καταφέρναμε καλά.

Σε λίγες μέρες στη διάθεσή μας θα είναι και αντίστοιχος καταστροφέας κλαδιών για τα πέριξ των δρόμων δέντρα.

Ωστόσο, ο κάθε ιδιοκτήτης πρέπει να ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ ΤΟΥ από τα ξερόχορτα γιατί είναι υπεύθυνος για τα προβλήματα που ανακύπτουν από αυτά, ενώ και ηθικά είναι πολύ καλύτερα να είναι ο καθένας μας ........... Η ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ !!»