ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 7 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

#TAGS: Δημοτικό Συμβούλιο  Δήμος Θηβαίων 

Με 7 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Με 7 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021

Γιώργος Πέππας

Την Πέμπτη, 1η Ιουλίου 2021, στις 19:00 μ.μ. θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων, μέσω τηλεδιάσκεψης, με συνολικά 7 θέματα, μεταξύ των οποίων είναι η «Συζήτηση επι αιτήματος της Επιτροπής Πολιτών της Κοιν.Χωστίων περί ακύρωσης της υπ’ αριθ. 345/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για την αύξηση του μέγιστου επιτρεπόμενου ποσοστού κάλυψης εδαφών από αιολικές εγκαταστάσεις στη Δ.Ε. Θίσβης σύμφωνα με τις διατάξεις του Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τις ΑΠΕ (Ε.Π.Σ.Χ.Α.Α.) (ΦΕΚ 2464/Β/3-12-2008) και συγκεκριμένα από 162,12   σε 218,862 τυπικές ανεμογεννήτριες, ήτοι ποσοστό αύξησης 35%.» και η «Έκφραση γνώμης για την αύξηση της φέρουσας ικανότητας του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού τυπικών ανεμογεννητριών από αιολικές εγκαταστάσεις στη Δημοτική Ενότητα Πλαταιών του Δήμου Θηβαίων.»

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Συζήτηση επί της ανοιχτής επιστολής των κατοίκων Αγίου Βασιλείου, Καπαρελλίου, Λεύκτρων Βοιωτίας, σχετικής με την εγκατάσταση νέων ανεμογεννητριών στη θέση «Ταψίζα» και «Μαύρο Σπιθάρι» του οικισμού «Αγ.Βασιλείου» της Δ.Ενότητας Πλαταιών του Δ.Θηβαίων.

2.Συζήτηση επι αιτήματος της Επιτροπής Πολιτών της Κοιν.Χωστίων περί ακύρωσης της υπ’ αριθ. 345/2019 απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου, για την αύξηση του μέγιστου επιτρεπόμενου ποσοστού κάλυψης εδαφών από αιολικές εγκαταστάσεις στη Δ.Ε. Θίσβης σύμφωνα με τις διατάξεις του Ειδικού Πλαισίου Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τις ΑΠΕ (Ε.Π.Σ.Χ.Α.Α.) (ΦΕΚ 2464/Β/3-12-2008) και συγκεκριμένα από 162,12   σε 218,862 τυπικές ανεμογεννήτριες, ήτοι ποσοστό αύξησης 35%.

3.Έκφραση γνώμης για την αύξηση της φέρουσας ικανότητας του μέγιστου επιτρεπόμενου αριθμού τυπικών ανεμογεννητριών από αιολικές εγκαταστάσεις στη Δημοτική Ενότητα Πλαταιών του Δήμου Θηβαίων.

4.Ορισμός εκπροσώπων του Δήμου Θηβαίων στην 5/μελή Επιτροπή για την καταλληλότητα και επιλογή χώρων για ανέγερση και μίσθωση διδακτηρίων για την στέγαση Σχολικών Μονάδων του Δήμου.

5.Συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτήματος της Ένωσης Ιδιοκτητών Ραδιοταξί «Ο ΚΑΔΜΟΣ» για τη δωρεάν παραχώρηση της χρήσης δυο (2) καταστημάτων της Δημοτικής Αγοράς.

6.Ανάκληση της υπ’ αριθ. 41/2013 απόφασης Δ.Συμβουλίου και παραχώρηση του Μουσείου Σχολικής Ζωής στο Δημοτικό Οργανισμό Θήβας.

7.Λήψη απόφασης για την συγκρότηση επιτροπής παραλαβής φυσικού εδάφους των έργων που εκτελούνται από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Θηβαίων για το έτος 2021.