ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΠολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα στη Βοιωτία

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα στη Βοιωτία

Πολύ υψηλός ο κίνδυνος πυρκαγιάς σήμερα στη Βοιωτία

Απαγόρευση κυκλοφορίας σε ευπαθείς περιοχές και περιαστικά δάση - Τι αναφέρει η Περιφέρεια

Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021

Γιώργος Πέππας

Η ΠΕ Βοιωτίας και η Πολιτική Προστασία με απόφαση της Αντιπεριφερειάρχη Φανής Παπαθωμα, έχει προβεί στην λήψη του μέτρου της απαγόρευσης κυκλοφορίας στις ευπαθείς περιοχές και περιαστικά δάση του Νομού Βοιωτίας.

 Το τμήμα Πολιτικής Προστασίας της ΠΕ Βοιωτίας έχει ενημερώσει όλες τις εμπλεκόμενες Υπηρεσίες, τους Δήμους και τις Εθελοντικές Οργανώσεις ώστε να βρίσκονται σε κατάσταση αυξημένης ετοιμότητας.

Οι Δήμοι της ΠΕ Βοιωτίας να θέσουν το προσωπικό και τα μέσα που διαθέτουν σε υψηλή ετοιμότητα και να προβούν στην οργάνωση και διάθεση δροσερών και κλιματιζόμενων χώρων για το κοινό με την ανάλογη δημοσιότητα.

Ακολουθούμε πιστά τις βασικές οδηγίες για την διαχείριση του καύσωνα που έχουν εκδοθεί από την Πολιτική Προστασία με Δελτίο Τύπου.

«Στην ΠΕ Βοιωτίας είμαστε πάλι σε χάρτη επικινδυνότητας 4 (πορτοκαλί) και βρισκόμαστε όλοι σε ετοιμότητα. Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας βρίσκεται σε επιφυλακή και είναι σε ετοιμότητα για οποιαδήποτε επείγουσα κατάσταση. Στη διάθεση των πολιτών θα υπάρχει και κλιματιζόμενη αίθουσα. Είμαστε πάντα δίπλα στους πολίτες της Βοιωτίας, σε κάθε δύσκολη στιγμή και θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για την αποφυγή δυσάρεστων περιστατικών», δήλωσε η Αντιπεριφερειάρχης Βοιωτίας, Φανή Παπαθωμά.