ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕπιστολή του Σάκη Τσιανάκα για την παραβατικότητα στο Δήλεσι

Επιστολή του Σάκη Τσιανάκα για την παραβατικότητα στο Δήλεσι

Επιστολή του Σάκη Τσιανάκα για την παραβατικότητα στο Δήλεσι

«Οι οικίες των δημοτών και των επισκεπτών δέχονται σε καθημερινή βάση ληστρικες επιδρομές»

Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Τανάγρας, κ. Τσιανάκας Σάκης, με επιστολή του προς τον Διοικητή Τμήματος Τανάγρας, κ. Μίχα, τον Δήμαρχο Τανάγρας, κ. Περγάλια, την οποία κοινοποίησε προς τον Περιφ. Στ. Ελλάδας, κ. Σπανό, την Αστυνομική Διεύθυνση Βοιωτίας, και τους Βουλευτές Βοιωτίας, αναφέρθηκε στις παραβατικές συμπεριφορές στην ευρύτερη περιοχή του Δηλεσίου.

Ο κ. Τσιανάκας αναφέρε, μεταξύ άλλων, πως «επανειλημμένως βλέπουμε βιντεο απο τα καταστήματα της περιοχης να πέφτουν θύματα κλοπής.Οι οικίες των δημοτών και των επισκεπτών δέχονται σε καθημερινή βάση ληστρικες επιδρομές.Σε πολλές περιπτώσεις καταπατούνται δημόσιοι χώροι παραβιάζοντας κανόνες υγιεινής, παραλίες Δηλεσιου,κτίριο ΚΑΠΗ Δήλεσι, στήνουν παντου πρόχειρα καταλύματα αφήνοντας τα απορρίμματα τους καθιστώντας ενοχλητική την εικόνα της περιοχής.»

Ο κ. Τσιανάκας θέτει ως ερώτημα το αν υπάρχει σχέδιο αντιμετώπισης αυτών των συμπεριφορών, ξεκαθαρίζοντας πως «δεν τίθεται θέμα ρατσισμού, τίθεται θέμα πολιτισμού και σεβασμόυ μεταξύ των διαφορετικών φυλών που φιλοξενούνται στον τόπο μας και στη χώρα μας»


Η επιστολή:

Προς:Διοικητή τμήματος Ταναγρας,Κ.Μίχα

Προς:Δημαρχο Δήμου Τανάγρας,Κ.Περγαλια.Β

Κοιν:Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Κ.Σπανό.Φ

Κοιν:Αστυνομική διεύθυνση Βοιωτίας.

Κοιν:Βουλευτές νόμου Βοιωτίας,

Κ.Πουλου.Γ

Κ.Κουτσουμπα.Α

Κ.Μουλκιωτη.Γ

Αξιότιμες Κυριες,αξιότιμοι Κύριοι.

Καθημερινά γινόμαστε μάρτυρες παραβατικών συμπεριφορών στην ευρύτερη περιοχή του Δηλεσίου.

Επανειλημμένως βλέπουμε βιντεο απο τα καταστήματα της περιοχης να πέφτουν θύματα κλοπής.Οι οικίες των δημοτών και των επισκεπτών δέχονται σε καθημερινή βάση ληστρικες επιδρομές.Σε πολλές περιπτώσεις καταπατούνται δημόσιοι χώροι παραβιάζοντας κανόνες υγιεινής, παραλίες Δηλεσιου,κτίριο ΚΑΠΗ Δήλεσι, στήνουν παντου πρόχειρα καταλύματα αφήνοντας τα απορρίμματα τους καθιστώντας ενοχλητική την εικόνα της περιοχής.Οδηγούν επικίνδυνα βάζοντας σε κίνδυνο την σωματική ακεραιότητα των κατοίκων και των επισκεπτών μας.Το τελευταίο διάστημα υπάρχουν αναφορές για επιθέσεις ανηλίκων κοριτσιών.Η περιοχή υποβαθμίζεται καθημερινά, οι πολίτες νιώθουν ανασφαλείς και απροστάτευτοι, αναμένουν δράσεις και ενημέρωση από όλους τους αρμόδιους φορείς.

Για όλα τα παραπάνω καθώς και για την προστασία των κατοίκων και των επισκεπτών, υπάρχει σχέδιο-πλανο αντιμετωπισης και εξυγίανσης αυτών των γεγονότων;

Να ξεκαθαρίζω πως δεν τίθεται θέμα ρατσισμού, τίθεται θέμα πολιτισμού και σεβασμόυ μεταξύ των διαφορετικών φυλών που φιλοξενούνται στον τόπο μας και στη χώρα μας.

Με εκτίμηση,

Τσιανακας Σακης.

Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Τανάγρας.

Δήλεσι 6/7/21