ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣε Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων συμμετάσχει η ΚΕΔΗΛ

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Σε Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων συμμετάσχει η ΚΕΔΗΛ

Σε Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Λεβαδέων συμμετάσχει η ΚΕΔΗΛ

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020

Σπύρος Πέππας

Στο πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Λεβαδέων, συμμετείχε η Κοινωφελής Επιχείρηση του Δήμου Λεβαδέων, η οποία διεκπεραιώνει το πρόγραμμα φιλοξενίας προσφύγων «ESTIA» στη Λιβαδειά, με την την πραγματοποίηση εκδήλωσης για τα παιδιά των οικογενειών που φιλοξενούνται στην πόλη, ο αριθμός των οποίων ανέρχεται στα 245.

Στόχο των εκδηλώσεων αυτών; Η δημιουργική απασχόληση των παιδιών κατά τις εορταστικές ημέρες των Χριστουγέννων, μέσω παιχνιδιών και διάφορων δραστηριοτήτων δίνοντας τους την ευκαιρία να παίξουν, να ζωγραφίσουν, να παρασκευάσουν διάφορες Χριστουγεννιάτικες λιχουδιές και να συνυπάρξουν με τον τοπικό πληθυσμό.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΗΛ, κ. Εμμανουήλ Τσεσμετζής, ευχαριστεί όσους δημότες προσέφεραν παιχνίδια στα παιδιά, τα οποία τους δόθηκαν κατά την διάρκεια της εκδήλωσης.

Επιπλέον,  η ΚΕΔΗΛ συμμετείχε και στο ʼναμμα του Χριστουγεννιάτικου Δέντρου στη Λιβαδειά με την διαπολιτισμική της χορωδία σε συνεργασία με το 9ο Δημοτικό Σχολείο Λιβαδειάς και τον συντονισμό του μουσικού κ. Αντώνη Κεραμμυδά και της συντονίστριας εκπαίδευσης προσφύγων κ. Ασημίνας Αθανασίου.