ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΚορωνοϊός: 56 ενεργά κρούσματα στο Δήμο Θηβαίων

Κορωνοϊός: 56 ενεργά κρούσματα στο Δήμο Θηβαίων

Κορωνοϊός: 56 ενεργά κρούσματα στο Δήμο Θηβαίων

Έκκληση του Δημάρχου Θηβαίων για τήρηση των μέτρων - «Δεν θα είναι ευχάριστο για κανέναν να επιβληθούν πρόσθετα μέτρα που θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην τοπική μας κοινωνία σε όλα τα επίπεδα!!!»

Δευτέρα, 19 Ιουλίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμαρχος Θηβαίων, κ. Γιώργος Αναστασίου, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, αναφέρθηκε στην αυξητική τάση που παρατηρείται το τελευταίο χρονικό διάστημα στο Δήμο Θηβαίων, μια τάση που εντοπίζεται εν συνόλω τον τελευταίο καιρό στην Ελλάδα.

Ο κ. Αναστασίου κάνει έκκληση προς τους πολίτες για τήρηση των υγειονομικών μέτρων, επισημαίνοντας πως «Δεν θα είναι ευχάριστο για κανέναν να επιβληθούν πρόσθετα μέτρα που θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην τοπική μας κοινωνία σε όλα τα επίπεδα!!!». Ο Δήμαρχος Θηβαίων υπογραμμίζει πως θα πρέπει να παραμείνουμε προσεκτικοί και να συνεχιστούν με τον ίδιο ρυθμό οι εμβολιασμοί των πολιτών.

Αναλυτικά όσα ανέφερε ο κ. Αναστασίου:

«Τις τελευταίες μέρες παρατηρείται μία αύξηση των ενεργών κρουσμάτων στον Δήμο όπως άλλωστε παρατηρείται και σε όλη την Ελλάδα. Πρέπει να συνεχίσουμε να είμαστε προσεκτικοί τηρώντας τα μέτρα και φυσικά να συνεχίσουμε με τον ίδιο ρυθμό τον εμβολιασμό που στον δήμο μας είναι ικανοποιητικός σε σχέση με άλλες περιοχές. Δεν θα είναι ευχάριστο για κανέναν να επιβληθούν πρόσθετα μέτρα που θα έχουν σοβαρό αντίκτυπο στην τοπική μας κοινωνία σε όλα τα επίπεδα!!!

Ας κάνουμε όλοι την προσπάθεια να τηρήσουμε τα υγειονομικά πρωτόκολλα για να παραμείνουμε ασφαλείς και χωρίς πρόσθετους περιορισμούς!!!!»