ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΚαθαρισμός απορριμμάτων στην Κοινότητα Δαύλειας

ΔΑΥΛΕΙΑ

Καθαρισμός απορριμμάτων στην Κοινότητα Δαύλειας

Καθαρισμός απορριμμάτων στην Κοινότητα Δαύλειας

Παρασκευή, 7 Φεβρουαρίου 2020

Σπύρος Πέππας

Πραγματοποιήθηκε τις προηγούμενες ημέρες, σύμφωνα με ανακοίνωση της Κοινότητας Δαύλειας, καθαρισμός στερεών και λοιπών απορριμμάτων τα οποία είχαν ρίξει παράνομα σε δημοτικό χώρο στη θέση «Λάκες» της εν κόγω Κοινότητας. Η φόρτωση και μεταφορά στο ΧΥΤΑ έγινε από το προσωπικό της Δ/νσης Καθαριότητας του Δήμου Λεβαδέων.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της Κοινότητας: «Ευχαριστούμε για τις εργασίες καθαρισμού το Δήμαρχο Λεβαδέων κ. Ιωάννη Δ. Ταγκαλέγκα και ιδιαίτερα τους Αντιδημάρχους, Καθαριότητας & Περιβάλλοντος κ. Ιωάννη Δήμου και Δημοτικών Ενοτήτων κ. Μιχάλη Σαγιάννη.

Ο σεβασμός  και η προστασία του περιβάλλοντος είναι υποχρέωση όλων μας κι ως εκ’ τούτου μελλοντικές ενέργειες αυθαίρετης απόρριψης στερεών ή άλλων απορριμμάτων σε οποιονδήποτε χώρο θα τιμωρούνται σύμφωνα με τον κανονισμό καθαριότητας του Δήμου Λεβαδέων.

 Όποιος επιθυμεί να πετάξει κλαδιά, στερεά ή άλλα ογκώδη απορρίμματα που δεν τοποθετούνται στον πράσινο ή στον μπλε κάδο ανακύκλωσης θα έρχεται σε συνεννόηση με την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου (τηλ: 2261089818) ή με την Κοινότητα (τηλ: 2261351402,403,420) για την αποκομιδή των υλικών».