ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΓ. Ντασιώτης: «Έκτακτα προβλήματα - Έκτακτες λύσεις!!!»

ΔΗΜΟΣ ΑΛΙΑΡΤΟΥ-ΘΕΣΠΙΕΩΝ

#TAGS: Γιώργος Ντασιώτης  Δήμος Αλιάρτου - Θεσπιέων 

Γ. Ντασιώτης: «Έκτακτα προβλήματα - Έκτακτες λύσεις!!!»

Γ. Ντασιώτης: «Έκτακτα προβλήματα - Έκτακτες λύσεις!!!»

Στη προμήθεια δεξαμενής μεταφοράς πόσιμου νερού προχώρησε ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων, λόγω της λειψυδρίας στην κοινότητα Ευαγγελίστριας

Πέμπτη, 29 Ιουλίου 2021

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμαρχος Αλιάρτου-Θεσπιέων, κ. Γιώργος Ντασιώτης, μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Facebook, αναφέρθηκε στη λειψυδρία που υπάρχει στην κοινότητα της Ευαγγελίστριας, τονίζοντας πως ο Δήμος προχώρησε στη προμήθεια δεξαμενής μεταφοράς πόσιμου νερού, με τον κ. Ντασιώτη να υπογραμμίζει πως «Ήδη τα πρώτα φορτία έχουν διοχετευθεί στη δεξαμενή του Χωριού και προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση.»

Η ανάρτηση του κ. Ντασιώτη: 

«Σε προμήθεια δεξαμενής μεταφοράς πόσιμου νερού, χωρητικότητας 8.000 λίτρων, και του σχετικού εξοπλισμού, προχώρησε με ταχύτατες διαδικασίες ο Δήμος Αλιάρτου- Θεσπιέων, με αφορμή την λειψυδρία στην κοινότητα της Ευαγγελίστριας.

Ήδη τα πρώτα φορτία έχουν διοχετευθεί στη δεξαμενή του Χωριού και προορίζονται για ανθρώπινη κατανάλωση.

Επισημαίνουμε ότι κατάσταση φέτος, με τις χαμηλές στάθμες και το στέρεμα των πηγών, σε συνδυασμό και με τις παρατεταμένες υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού δημιουργούν μεν πολύ δύσκολες συνθήκες, αλλά ταυτόχρονα μας υπενθυμίζουν την εύθραυστη ισορροπία της φύσης.

Ο Δήμος Αλιάρτου-Θεσπιέων, προσπαθεί με κάθε τρόπο να αντιμετωπίσει αυτά τα προβλήματα και ζητάμε την κατανόηση,τη συνεργασία και την πειθαρχία όλων.»