ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΤον συνέλαβαν για καλλιέργεια ναρκωτικών στην Εύβοια

Τον συνέλαβαν για καλλιέργεια ναρκωτικών στην Εύβοια

Τον συνέλαβαν για καλλιέργεια ναρκωτικών στην Εύβοια

Κατασχέθηκαν συνολικά (31) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους έως (3,71) μέτρων, τα οποία καλλιεργούσε σε (4) ειδικά διαμορφωμένους χώρους εντός θαμνωδών εκτάσεων της περιοχής

Τετάρτη, 4 Αυγούστου 2021

Γιώργος Πέππας

Στη σύλληψη ενός ημεδαπού προχώρησαν, το πρωί της Δευτέρας 2 Αυγούστου 2021 σε αγροτική περιοχή της Ιστιαίας Ευβοίας, αστυνομικοί της Γ’ Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Ιστιαίας, για καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης.

Ειδικότερα, μετά από κατάλληλη αξιολόγηση και αξιοποίηση στοιχείων, σχετικά με καλλιέργεια δενδρυλλίων κάνναβης, τέθηκε σε διακριτική επιτήρηση από τους αστυνομικούς ο ανωτέρω, όπου κατελήφθη να προβαίνει στη περιποίηση δενδρυλλίων κάνναβης, σε αγροτική περιοχή της Ιστιαίας.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Εντοπίσθηκαν τέσσερις (4) ειδικά διαμορφωμένοι χώροι, εντός θαμνωδών εκτάσεων, όπου βρέθηκαν συνολικά (31) δενδρύλλια κάνναβης, ύψους από (1,50) έως (3,71) μέτρων, τα οποία εκριζώθηκαν και κατασχέθηκαν.

Επιπλέον από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν (43) πλαστικά δοχεία με νερό, που χρησιμοποιούνταν για το πότισμα των δενδρυλλίων.

Την προανάκριση διενήργησε το Αστυνομικό Τμήμα Ιστιαίας, ενώ ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.