ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΘέαμα υψηλού επιπέδου στο 2ο «ERKYNA CUP» της Λιβαδειάς

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

Θέαμα υψηλού επιπέδου στο 2ο «ERKYNA CUP» της Λιβαδειάς

Θέαμα υψηλού επιπέδου στο 2ο «ERKYNA CUP» της Λιβαδειάς

Δευτέρα, 10 Φεβρουαρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Θέαμα υψηλού επιπέδου απόλαυσαν όσοι παρακολούθησαν το 2ο διεθνή αγώνα ρυθμικής γυμναστικής «ERKYNA CUP» που πραγματοποιήθηκε από τις 31 Ιανουαρίου έως τις 2 Φεβρουαρίου, στο κλειστό γυμναστήριο Λιβαδειάς.

Πάνω από 500 αθλήτριες, από 60 συλλόγους από την Ελλάδα και τη Βουλγαρία, ηλικίας από 6 έως 21 ετών πήραν μέρος στους αγώνες.

Μαζί με τους προπονητές και τους λοιπούς παράγοντες των συλλόγων και γονείς των αθλητριών επισκέφτηκαν την πόλη πάνω από 1500 άτομα, τα οποία διέμειναν στη Λιβαδειά και στην ευρύτερη περιοχή μας για τρεις ημέρες.

Την ευθύνη της διοργάνωσης είχε ο Γυμναστικός Σύλλογος ΓΑΣ.Λ με τη στήριξη του Δήμου Λεβαδέων και της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας υπό την έγκριση της Ελληνικής Γυμναστικής Ομοσπονδίας.

Στόχος της διοργάνωσης η προώθηση και ανάδειξη μιας σύγχρονης Λιβαδειάς, μιας πόλης με παράδοση στις αθλητικές εκδηλώσεις αλλά και η ανάδειξη του έργου του ΓΑΣ, με την ενεργή παρουσία και συμμετοχή του σε περιφερειακά, πανελλήνια, διεθνή πρωταθλήματα και κύπελλα ρυθμικής γυμναστικής, με σημαντικές διακρίσεις. 

Το «ERKYNA CUP» αποτελεί έναν διεθνή αγώνα που διεξήχθη για δεύτερη φορά με σκοπό τη συμμετοχή, τον αθλητισμό και τον τουρισμό.

Το σκεπτικό της διοργάνωσης περιγράφουν τα στελέχη του ΓΑΣ με τις ακόλουθες φράσεις:

«Η φιλοσοφία μας συνοψίζεται στο ότι αθλητικά γεγονότα που πραγματοποιούνται στην πόλη μας αναβαθμίζουν τις αθλήτριες και τους συλλόγους που λαμβάνουν μέρος και τους παρέχουν τα μέσα να αναδείξουν την δουλειά , τα ταλέντα και τις κλίσεις τους .Όλοι όσοι συμμετείχαν είχαν την ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προγράμματα τους, οι θεατές να θαυμάσουν και να χειροκροτήσουν τις επιδόσεις όλων των αθλητριών και οι χορηγοί – υποστηρικτές να προβάλουν άμεσα τις υπηρεσίες και τα προϊόντα τους.»

Πηγή: www.siriosfm.gr