ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣυνάντηση Μουλκιώτη-Μιχαηλίδου για το Γηροκομείο Θήβας

Συνάντηση Μουλκιώτη-Μιχαηλίδου για το Γηροκομείο Θήβας

Συνάντηση Μουλκιώτη-Μιχαηλίδου για το Γηροκομείο Θήβας

Την Υφυπ. Εργασίας επισκέφθηκε ο κ. Μουλκιώτης καθώς και μέλη του Ο.Χ.Ε.Κ.

Πέμπτη, 2 Σεπτεμβρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Την Υφυπουργό Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, συνάντησε ο Βουλευτής του Νομού Βοιωτίας του Κινήματος Αλλαγής, κ. Γιώργος Μουλκιώτης, μαζί με την Πρόεδρο, κ. Βασιλική Λάσπη, αλλά και την Ταμία, κ. Ευαγγελία Φιλιππή, του Γηροκομείου Ορθόδοξη Χριστιανική Ένωση Κυριών Θήβας, Ο.Χ.Ε.Κ.. Κεντρικό θέμα της εν λόγω συνάντησης εργασίας ήταν τα προβλήματα του Γηροκομείου «Ορθόδοξη Χριστιανική Ένωση Κυριών Θήβας (Ο.Χ.Ε.Κ.)».

Συγκεκριμένα, οι εκπρόσωποι του Γηροκομείου επεσήμαναν το ζήτημα της υποχρηματοδότησης του ιδρύματος και των κωλυμάτων που απορρέουν από αυτήν, προκαλώντας προβλήματα και θέτοντας σε κίνδυνο τη λειτουργία της πρώτης Μονάδας Κοινωνικής Φροντίδας στην Π.Ε. Βοιωτίας.

Η Υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Δόμνα Μιχαηλίδου, αναγνωρίζοντας την βασιμότητα των αιτημάτων και προβλημάτων που αντιμετωπίζουν και διαβεβαίωσε τον κ. Μουλκιώτη και τους εκπροσώπους του ιδρύματος ότι θα εξετάσει με τις υπηρεσίες του Υπουργείου τρόπους εξεύρεσης λύσης στα προβλήματά του.