ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΈκαναν «πλιάτσικο» σε ανενεργό εργοστάσιο στη Θήβα - Τρεις συλλήψεις

Έκαναν «πλιάτσικο» σε ανενεργό εργοστάσιο στη Θήβα - Τρεις συλλήψεις

Έκαναν «πλιάτσικο» σε ανενεργό εργοστάσιο στη Θήβα - Τρεις συλλήψεις

Κατασχέθηκαν τα αφαιρεθέντα αντικείμενα, καθώς και Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι συλληφθέντες

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Στην άμεση σύλληψη τριών ημεδαπών, εκ των οποίων ο ένας ήταν ανήλικος, προχώρησαν, το απόγευμα της Τρίτης 21 Σεπτεμβρίου 2021 στη Θήβα, αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. του Αστυνομικού Τμήματος Θηβών, οι οποίοι κατηγορούνται για κλοπή από ανενεργό εργοστάσιο (Πετσετάκις) ευρύτερης περιοχής της Θήβας.

Ειδικότερα οι ανωτέρω, κατελήφθησαν από τους αστυνομικούς να επιβαίνουν σε Ι.Χ.Ε αυτοκίνητο,  την ώρα που προσπαθούσα να πουλήσουν σε σκραπ διάφορα μεταλλικά αντικείμενα, τα οποία, όπως προέκυψε, είχαν αφαιρέσει νωρίτερα από το προαναφερόμενο εργοστάσιο. Όταν έγιναν αντιληπτοί από τους αστυνομικούς οι Ρομά τράπηκαν σε φυγή το οποίο στη πορεία έμεινε από βενζίνη στον κόμβο Κουτσούρα. Εκεί συνελήφθησαν οι τρεις Ρομά και οδηγήθηκαν στο τμήμα και το αυτοκίνητο μεταφέρθηκε με οδική βοήθεια στο αστυνομικό τμήμα και κατασχέθηκε. 

Ένας εκ των συλληφθέντων, κατηγορείται επιπλέον για παράβαση του Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας, καθώς κατελήφθη να οδηγεί το ανωτέρω όχημα, στερούμενος σχετικής άδειας ικανότητας οδήγησης.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Θηβών, ενώ την προανάκριση διενήργησε το Τμήμα Ασφαλείας Θηβών.

Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο έχει εμπλακεί, στο παρελθόν, σε απόπειρα κλοπή φωτοβολταϊκών δίπλα στο Κέντρο Φιλοξενίας Προσφύγων στη Θήβα.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες