ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΕύβοια: 29χρονη θύμα τροχαίου κατέληξε στο νοσοκομείο

Εύβοια: 29χρονη θύμα τροχαίου κατέληξε στο νοσοκομείο

Εύβοια: 29χρονη θύμα τροχαίου κατέληξε στο νοσοκομείο

Είχε τραυματιστεί μαζί με έναν 20χρονο - Ο οδηγός του Ι.Χ. τράπηκε σε φυγή

Τρίτη, 28 Σεπτεμβρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Το απόγευμα της Κυριακής, 26 Σεπτεμβρίου 2021, η 29χρονη γυναίκα, η οποία είχε τραυματιστεί σοβαρά σε τροχαίο ατύχημα που είχε συμβεί στην Εύβοια τη Πέμπτη 16 Σεπτεμβρίου, υπέκυψε δυστυχώς στα τραύματα της, στη ΜΕΘ του νοσοκομείου «Γ. Γεννηματάς» στην Αθήνα.

Η άτυχη 29χρονη ήταν συνοδηγός σε μηχανή την οποία οδηγούσε ένας 20χρονος, ο οποίος είχε τραυματιστεί επίσης αλλά όχι εξ ίσου σοβαρά, όταν συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ.Ε. την εθνική οδό Χαλκίδας - Αιδηψού, στο ύψος των Λουτρών Αιδηψού. Ο οδηγός του Ι.Χ. μετά τη σύγκρουση εγκατέλειψε τα δύο νεαρά παιδιά αιμόφυρτα στην άσφαλτο και τράπηκε σε φυγή.

Οι δυο νέοι μεταφέρθηκαν αιμόφυρτοι στο Κέντρο Υγείας Ιστιαίας, όμως, λόγω των πολλαπλών τραυμάτων τους κρίθηκε αναγκαία η διακομιδή τους στην Αθήνα. Η κατάσταση του 20χρονου είχε χαρακτηριστεί λιγότερο σοβαρή συγκριτικά με της κοπέλας, η οποία δεν τα κατάφερε και υπέκυψε στα σοβαρά τραύματά της.

Το τζιπ εντοπίστηκε αργότερα την ημέρα του τροχαίου από άνδρες του αστυνομικού τμήματος Ιστιαίας παρκαρισμένο στη Λίμνη Ευβοίας και μάλιστα με τέτοιο τρόπο, ώστε να μη φαίνεται το χτύπημα από τη μηχανή του 20χρονου! Ωστόσο, οι έρευνες για τον εντοπισμό του οδηγού δεν έχουν αποφέρει ακόμη καρπούς και για την υπόθεση έχει σχηματιστεί δικογραφία από το αστυνομικό τμήμα Ιστιαίας.