ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 9 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

#TAGS: Δήμος Θηβαίων  Δημοτικό Συμβούλιο 

Με 9 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Με 9 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Στις 19:00 μ.μ. τη Δευτέρα 4 Οκτωβρίου

Παρασκευή, 1 Οκτωβρίου 2021

Γιώργος Πέππας

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1ο.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης επί της οδού Αίμωνος στη Θήβα (σχετ. η υπ’ αριθ. 42/2021 απόφαση Επ.Π.Ζωής & 7/2021 απόφαση της Δ.Κ. Θήβας) (απόλυτη πλειοψηφία).

2ο.Έκφραση γνώμης επί της ΜΠΕ αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 12,4MW στη θέση «ΔΡΟΣΕΡΟ» των Δήμων Θηβαίων και Αλιάρτου-Θεσπιέων, της εταιρείας «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε.» (θέμα από αναβολή).

3ο.Έκφραση γνώμης επί της ΜΠΕ αιολικού σταθμού παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας ισχύος 12MW στη θέση «ΤΡΕΠΕΖΑ» του Δήμου Θηβαίων, της εταιρείας «ΤΕΡΝΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ Α.Β.Ε.Τ.Ε.»(θέμα από αναβολή).

4ο.Έκφραση γνώμης επί της ΜΠΕ για την ίδρυση μονάδας Ιχθυοκαλλιέργειας στη θέση «Δυτικά Όρμου Σπηλιάς» Δ.Ε. Θίσβης Δ.Θηβαίων, της εταιρείας «ΑΜΦΙΤΡΙΤΗ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ Ι.Κ.Ε.» (Σχετ. η υπ’ αριθ. 48/2021 απόφαση Επ.Π.Ζωής).

5ο.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την τροποποίηση του εγκεκριμένου ρυμοτομικού σχεδίου στο Ο.Τ. 244 σε συμμόρφωση της υπ’ αριθ. 49/2009 απόφασης του Διοικητικού πρωτοδικείου Λιβαδειάς στην ιδιοκτησία Αναστασίου Καλλή τ. Δημητρίου και Αναστασίου Καλλή τ. Χαραλάμπους (Σχετ. η υπ’ αριθ. 47/2021 απόφαση Επ.Π.Ζωής).

6ο.Oρισμός εκπροσώπου του Δήμου Θηβαίων στην Τακτική γενική Συνέλευση της Εταιρείας ΕΛΙΚΩΝΑΣ ΠΑΡΝΑΣΣΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΙΑΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΟΤΑ, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 18 Οκτωβρίου 2021, στα γραφεία της εταιρείας στη Λιβαδειά.

7ο.Έγκριση του από 20-9-2021 πρωτοκόλλου της επιτροπής ακαταλληλότητας για την κυκλοφορία του υπ’ αριθ. ΚΗΥ-6255 οχήματος του Δήμου.

8ο.Έγκριση πρακτικής άσκησης του κ. Αναγνωστόπουλου Αργυρίου – Παναγιώτη του Αθανασίου, σπουδαστή του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών της Σχολής Διοίκησης του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου (μετεξέλιξη της Σχολής Διοίκησης και Οικονομίας του ΤΕΙ Πελοποννήσου) στο Δήμο Θηβαίων.

9ο.Έγκριση πρακτικής άσκησης του κ. Διαμαντή Ιωάννη του Τριάντη, σπουδαστή του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής ΤΕ, της Σχολής Τεχνολογικών Εφαρμογών του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας (μετεξέλιξη της Σχολής τεχνολογικών Εφαρμογών του ΤΕΙ Θεσσαλίας), στο Δήμο Θηβαίων.