ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΚύκλωμα κοκαΐνης: Προφυλακίστηκε ο 47χρονος λιμενικός από την Στυλίδα

ΣΤΥΛΙΔΑ

#TAGS: Ναρκωτικά  Κύκλωμα  Στυλίδα 

Κύκλωμα κοκαΐνης: Προφυλακίστηκε ο 47χρονος λιμενικός από την Στυλίδα

Κύκλωμα κοκαΐνης: Προφυλακίστηκε ο 47χρονος λιμενικός από την Στυλίδα

"Ότι έγινε, έγινε μεταξύ μιας παρέας φίλων και συγγενών"

Τρίτη, 5 Οκτωβρίου 2021

Σπύρος Πέππας

Αρκετές ώρες διήρκησε η απολογία των μελών του κυκλώματος σε ανακριτή και εισαγγελέα Λαμίας που κατηγορούνται για πώληση ναρκωτικών στην ευρύτερη περιοχή της Στυλίδας.

Προφυλακιστέος βρέθηκε ο 47χρονος ενώ οι άλλοι 4 από τους 6 συνολικά συγκατηγορούμενους του αφέθηκαν ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους.

Ο 6ος κατηγορούμενος λόγω προβλήματος αναπηρίας δεν οδηγήθηκε σήμερα στα δικαστήρια και αναμένεται να απολογηθεί το επόμενο διάστημα.

Την απόφαση έκριναν ως υπερβολική οι συνήγοροι υπεράσπισης καθώς υποστήριξαν ότι πρόκειται για απλό χρήστη και όχι για διακινητή. "Ότι έγινε έγινε μεταξύ μιας παρέας φίλων και συγγενών...", είπε ένας εκ των συνηγόρων του λιμενικού.

Συνέντευξη τύπου του Απόστολου Γκλέτσου την Τετάρτη

Στο μεταξύ, συνέντευξη Τύπου με στόχο να αποδείξει ότι δεν έχει κάτι να κρύψει θα παραχωρήsει την Τετάρτη ο Απόστολος Γκλέτσος, μετά τις συλλήψεις για κοκαΐνη στην περιοχή της Στυλίδας, και την αναφορά του ονόματός του στην δικογραφία.

Η συνέντευξη Τύπου, σύμφωνα με τον ίδιο, θα δοθεί το μεσημέρι της Τετάρτης από στούντιο στα Μελίσσια και θα είναι δεκτοί όσοι δημοσιογράφοι το επιθυμούν, ώστε να απαντήσει σε κάθε ερώτηση σχετικά με την υπόθεση.