ΑρχικήΑθλητικάΟ Παύλος Δαούτης είναι ο νέος προπονητής του Ελλοπιακού

Ο Παύλος Δαούτης είναι ο νέος προπονητής του Ελλοπιακού

Ο Παύλος Δαούτης είναι ο νέος προπονητής του Ελλοπιακού

Η ανακοίνωση της ομάδας

Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Η ομάδα του Ελλοπιακού μόλις συμπλήρωσε τα 45 χρόνια ζωής της. Έχει περάσει πολλές δοκιμασίες και η παρουσία της ποικίλλει από τα πρώτα χρόνια της Γ κατηγορίας έως και την μεγάλη κατηγορία της Βοιωτίας. Όλα αυτά τα χρόνια είχε την τιμή να συνεργαστεί περιοδικά με τα μεγαλύτερα ονόματα του Βοιωτικού ποδοσφαίρου όσο αφορά παίκτες και προπονητές.

Όλα αυτά τα χρόνια είναι ομολογουμένως γνωστό ότι τήρησε στο ακέραιο και μέχρι κεραίας κάθε συμφωνία που έχει συνάψει τόσο με παίκτες όσο και με προπονητές και αναγνωρίζει στο πρόσωπό τους την μεγάλη βοήθεια στην ομάδα μας. Ο διαχρονικός αλληλοσεβασμός είναι κάτι δεδομένο Και αδιαπραγμάτευτο για εμάς και έτσι θα συνεχίσουμε όσο μπορούμε.

Η ομάδα μας ανάλογα τις περιόδους καθορίζει ποικίλα τους στόχους της και παλεύει για αυτούς. Απολογείται μόνο στα μέλη της και τους φίλους της. Μετά τις τελευταίες εξελίξεις και στα πλαίσια του επανακαθορισμού της πορείας της την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο αποφάσισε και επέλεξε για την τεχνική ηγεσία ένα παλιό της γνώριμο και φίλο της ομάδος.

Έναν άνθρωπο που έχει αγωνιστεί στα γήπεδα της Βοιωτίας και έχει αποκτήσει μεγάλη πείρα σε ομάδες των Αθηνών και του Πειραιά. Από σήμερα ξεκινάει τη συνεργασία της με τον Παύλο τον Δαούτη με την ευχή ναι εξελιχθούν τα πράγματα όπως έχει σχεδιάσει και πάνω από όλα υγεία.