ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΑστυνομικοί από Μακεδονία ενισχύουν τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας

Αστυνομικοί από Μακεδονία ενισχύουν τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας

Αστυνομικοί από Μακεδονία ενισχύουν τη Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας

Σε αρχική φάση θα ενισχύσουν την Δ.Α. Βοιωτίας για έναν μήνα - Την ενίσχυση της αστυνομίας στη Βοιωτία είχε ζητήσει η Ε.Α.Υ.Β.

Κυριακή, 24 Οκτωβρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Βοιωτίας έκανε γνωστό πως, έπειτα από σχετικό τους αίτημα στις 10/7/2021 προς τον Αρχηγό της Αστυνομίας, λίαν συντόμως 10 αστυνομικοί από την Μακεδονία θα ενισχύσουν την Διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας, για το διάστημα ενός μήνα.

Αναλυτικότερα η Ε.Α.Υ.Β. αναφέρει:

«Την 10/7/2021 το προεδρείο της Ενώσεώς μας συναντήθηκε στη Λαμία με τον Αρχηγό του Σώματος στον οποίο τέθηκε, για ακόμη μια φορά, μεταξύ άλλων το ζήτημα της άμεσης κάλυψης των κενων οργανικών θέσεων της Δ.Α.Βοιωτιας, εν ανάγκη και υπό μορφή αποσπάσεων Αστυνομικών από λοιπές Αστυνομικές διευθύνσεις.

Η διεύθυνση Αστυνομίας Βοιωτίας κινούμενη προς την ίδια κατεύθυνση, κατέθεσε εσχάτως σχετικό υπόμνημα προς το Αρχηγείο ενημερώνοντας και αυτή εγγράφως (για πρώτη φορά και εύγε γι'αυτό) για τις υπηρεσιακές συνθήκες-αναγκες της Διευθύνσεως.

Σαν αποτέλεσμα των ενεργειών αυτών, σε λίγες ημέρες 10 συνάδελφοι από τη Μακεδονία θα ενισχύσουν τη Δ.Α.Βοιωτιας, για ένα μήνα αρχικά.»