ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕυβοιωτικό Ράλλυ 2019 στη Θήβα (Βίντεο)

ΘΗΒΑ

Ευβοιωτικό Ράλλυ 2019 στη Θήβα (Βίντεο)

Ευβοιωτικό Ράλλυ 2019 στη Θήβα (Βίντεο)

Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, και τεράστια συμμετοχή των πολιτών, η πρώτη από τις δύο ημέρες του «Ευβοιωτικού Rally», με 31 συμμετοχές οχημάτων, μεταξύ των οποίων και ο μεγάλος χορηγός του αγώνα «Tsellos, Αντιπροσωπείες, Λιπαντικά, Ανταλλακτικά» με δικό του όχημα.

Η εκκίνηση του αγώνα έγινε από τη πλατεία της Θήβας, όπου παρευρέθηκαν πολλά μέλη της δημοτικής αρχής αλλά και της αντιπολίτευσης, όπως ο δήμαρχος Θηβαίων κ. Αναστασίου, οι αντιδήμαρχοι κ. Καμούτσης και κ. Παπασπύρου, ο νέος πρόεδρος του Δ.Ο.Θ κ. Καλαμιώτης Σταμάτης. Η πραγματοποίηση ενός τόσο μεγάλου και σημαντικού αγώνα στη καρδιά της Θήβας αποτελεί ένα πολύ θετικό σημάδι εξωστρέφειας του δήμου, με τον κ. Αναστασίου να τονίζει πως επιθυμεί κάτι παρόμοιο να γίνει και την επόμενη χρονιά στη Θήβα.

Σήμερα θα ολοκληρωθούν οι αγώνες με τις ειδικές διαδρομές τους, ενώ στις 18:00 θα πραγματοποιηθεί η διανομή των βραβείο στο μουσείο της Θήβας. 

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις αλλά και τα οχήματα που πραγματοποίησαν την εκκίνηση τους, σε μια μοναδική βραδιά, από την καρδιά της Θήβας στον παρακάτω σύνδεσμο. 

Δείτε το video