ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΣημαντικό έργο στον τομέα της ύδρευσης στην Τ.Κ. Μουσουνίτσας

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

#TAGS: Δήμος Δελφών  Έργα 

Σημαντικό έργο στον τομέα της ύδρευσης στην Τ.Κ. Μουσουνίτσας

Σημαντικό έργο στον τομέα της ύδρευσης στην Τ.Κ. Μουσουνίτσας

Σ. Σωτηρόπουλος: «Συνεχίζουμε τον καθημερινό μας αγώνα δίνοντας λύσεις όπου απαιτείται»

Παρασκευή, 5 Νοεμβρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Μια σημαντική παρέμβαση, που λύνει ένα χρόνιο πρόβλημα στον τομέα της ύδρευσης, πραγματοποίησε η Δ.Ε.Υ.Α. του Δήμου Δελφών στην Κοινότητα Μουσουνίτσας.

Πιο συγκεκριμένα, λόγω της μη λειτουργικής υδρομάστευσης, δε γινόταν επαρκής συλλογή νερού στη δεξαμενή, με αποτέλεσμα η Κοινότητα να αντιμετωπίζει συνεχή και σοβαρά προβλήματα ύδρευσης, κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες.

Παρά τις σημαντικές δυσκολίες πρόσβασης, κατασκευάστηκε καινούρια υδρομάστευση, καθώς και νέο δίκτυο ύδρευσης πολυαιθυλενίου έως τη δεξαμενή. Ο τρόπος κατασκευής προβλέπει τον εγκλωβισμό των φερτών υλικών, ώστε η δεξαμενή να παραμένει καθαρή. Συνέπεια όλων των παραπάνω θα είναι να συλλέγεται πολλαπλάσια ποσότητα νερού, από εκείνη που εξυπηρετούσε έως σήμερα την Κοινότητα.

Ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Καλλιέων του Δ. Δελφών κ. Χαρ. Αγαπητός, με αφορμή την εκτέλεση του έργου δήλωσε: ‘Ένα αίτημα πολλών χρόνων -οι κάτοικοι μας μιλούν για πρόβλημα κοντά 20 ετών- ικανοποιείται. Δεσμευθήκαμε ότι θα δώσουμε λύση και η δέσμευσή μας έγινε πράξη, αποδεικνύοντας για μία ακόμα φορά ότι η Δ.Ε.Υ.Α. και ο Δήμος Δελφών με άριστη συνεργασία και σωστό προγραμματισμό μπορούν και παρεμβαίνουν όπου απαιτείται.’

Ο Πρόεδρος της Δ.Ε.Υ.Α. Δ. Δελφών κ. Σωτ. Σωτηρόπουλος δήλωσε: ‘Είμαι ιδιαίτερα ευχαριστημένος γιατί ένα σημαντικό πρόβλημα, που διαπιστώσαμε σε επιτόπια αυτοψία με το Δήμαρχο πέρυσι το χειμώνα, την προγραμματίσαμε και την υλοποιήσαμε, παρά τις ιδιαιτερότητες και τις δυσκολίες. Συνεχίζουμε τον καθημερινό μας αγώνα, δεν εφησυχάζουμε…».