ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕ.Κ.Θήβας: Συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ

Ε.Κ.Θήβας: Συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ

Ε.Κ.Θήβας: Συμπαράσταση στον δίκαιο αγώνα των εργαζομένων στην ΛΑΡΚΟ

Η ανακοίνωση του Ε.Κ.Θήβας

Τρίτη, 9 Νοεμβρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Το Σάββατο 13 Νοέμβρη 2021 και ώρα 11.00 στην πλατεία Συντάγματος στην Αθήνα, τα Σωματεία των εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ, διοργανώνουν Συλλαλητήριο διαμαρτυρίας, διεκδικώντας τη διασφάλιση της ενιαίας λειτουργίας της ΛΑΡΚΟ, των θέσεων εργασίας και των νόμιμων εργασιακών τους δικαιωμάτων.

Οι εργαζόμενοι της ΛΑΡΚΟ , δίνουν ένα σκληρό και μακρόχρονο αγώνα ενάντια στους στους εγκληματικούς σχεδιασμούς της κυβέρνησης για το ξεπούλημα του ορυκτού πλούτου της Χώρας. Μετά από 22 μήνες ανασφάλειας, ομηρίας και οικονομικής ασφυξίας αντιμετωπίζονται με τρόπο αδιάλλακτο και αλαζονικό από την σημερινή κυβέρνηση. ?ντεξαν, πέτυχαν και στέκονται σύσσωμοι και δυνατοί στο δίκαιο αγώνα τους κυρίως από το μεγάλο κίνημα συμπαράστασης και αλληλεγγύης που αναπτύχθηκε όλο αυτό το διάστημα από τον κόσμο της εργατιάς.

Ο εμβληματικός τους αγώνας στέλνει ένα ξεκάθαρο μήνυμα στον εργατικό κόσμο της Χώρας μας. Μόνο ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ θα αντιπαλέψουμε τις πολιτικές που καταστρέφουν τις ζωές μας και την Πατρίδα μας.

Το Ε.Κ.Θ με ΟΜΟΦΩΝΗ απόφαση του ,ανταποκρίνεται στο κάλεσμα των Σωματείων της ΛΑΡΚΟ συμμετέχοντας στο Συλλαλητήριο και ΚΑΛΕΙ όλους τους φορείς, τα Σωματεία και τους εργαζόμενους της περιοχής μας να πράξουν το ίδιο γιατί η ΛΑΡΚΟ μας αφορά όλους και ο αγώνας τους είναι και δικός μας αγώνας.

Για το λόγο αυτό το ΕΚΘ θα δρομολογήσει λεωφορεία που θα αναχωρήσουν το Σάββατο 13.11.2021 και ώρα 8.3Ο το πρωί από το ΚΤΕΛ της Θήβας, με ενδιάμεσες στάσεις στις 9.00 το ΣΧΗΜΑΤΑΡΙ και 9.15 τα ΟΙΝΟΦΥΤΑ

ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΗΣ ΛΑΡΚΟ, ΤΗΝ ΔΙΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΩΝ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΚΩΝ ΔΙΑΚΩΜΑΤΩΝ.

Ο ΜΑΤΩΜΕΝΟΣ ΜΟΧΘΟΣ ΤΟΥ ΜΕΤΑΛΛΩΡΥΧΟΥ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ.

Ο ΟΡΥΚΤΟΣ ΠΛΟΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥ.

ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ