ΑρχικήΑθλητικάΑ.Ο Υπάτου - Κιθαιρώνας Καπαρελλίου 2-0 (Βίντεο)

Α.Ο Υπάτου - Κιθαιρώνας Καπαρελλίου 2-0 (Βίντεο)

Α.Ο Υπάτου - Κιθαιρώνας Καπαρελλίου 2-0 (Βίντεο)

Τρίτη, 25 Φεβρουαρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα, 24 Φεβρουαρίου 2020, το μεγάλο Βοιωτικό ντέρμπι της Γ΄Εθνικής, ανάμεσα στον Α.Ο Υπάτου και τον Κιθαιρώνα Καπαρελλίου, στο δημοτικό στάδιο της Θήβας, όπου η ομάδα του Υπάτου κατάφερε να επικρατήσει με 2-0.  Ο αγώνας αρχικά είχε προγραμματιστεί για την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου, όμως λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου έλαβε χώρα την Δευτέρα.

Οι γηπεδούχοι κατάφερνα να πάρουν τους πολυπόθητους 3 βαθμούς, φτάνοντας του 33 στη 4ή θέση του 6ο ομίλου της Γ΄Εθνικής, ενώ η ομάδα του Κιθαιρώνα παρέμεινε στους 29 πόντους, στην 7η θέση.

Σε γενικές γραμμές ο αγώνας της Δευτέρας πρόσφερε θέαμα στους θεατές που παρευρέθηκαν στο γήπεδο, με την ομάδα του Υπάτου να κυριαρχεί από νωρίς στο γήπεδο, δίχως να σημαίνει αυτό πως οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν ουδέτερα, καθώς πραγματοποιήσαν πολλαπλές επιθέσεις και προσπάθησαν να πάρουν τον έλεγχο του αγώνα, δίχως επιτυχία.

Το πρώτο γκολ του αγώνα πραγματοποιήθηκε στο 20΄ λεπτό με πέναλτι του Γκούμα, ενώ τον αγώνα σφράγισε ο Σαχσανίδης στο 96’ με ένα εκπληκτικό σουτ.

Α.Ο. Υπάτου (Πάρης Κωνσταντακόπουλος): Τσάμης  -  Δέδες, Οικονομόπουλος, Γκούμας, Παπαχαραλάμπους, Σπέτσι, Μπέλιτς (72’ Βασιλείου), Μιλς, Καράι (81’ Νικολόπουλος), Ποτουρίδης (90+3 Γεωργόπουλος), Σαχσανίδης.

Π.Α.Σ. “Κιθαιρών” Καπαρελίου (Σωτήρης Παπαναστασίου - Αγγελος Κυριάκου): Χ.Γερογιάννης  -  Νικολακόπουλος (87’ Παπαευθυμίου), Σεχάι, Ευθυμίου, Τσέλλος, Λάμπρου (76’ Μερκούρης), Αργυρίου, Αποστολόπουλος, Σκουρτανιώτης, Δαδάκος (72’ Μπόβαλης), Γκαρδιακός (64’ Πατσίλης).

Δείτε το video