ΑρχικήΑθλητικάΚυριάρχησε ο Λεβαδειακός με 5-0 ενάντια στη Ρόδο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: Λεβαδειακός  Ποδόσφαιρο 

Κυριάρχησε ο Λεβαδειακός με 5-0 ενάντια στη Ρόδο

Κυριάρχησε ο Λεβαδειακός με 5-0 ενάντια στη Ρόδο

Πέμπτη, 30 Δεκεμβρίου 2021

Γιώργος Πέππας

Το μεσημέρι της Τετάρτης, 29 Δεκεμβρίου, πραγματοποιήθηκε, στο δημοτικό στάδιο Θήβας, ο αγώνας της 10ης αγωνιστικής του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, ανάμεσα στον Λεβαδειακό και την Ρόδο, με την ομάδα της Βοιωτίας να καταφέρει να επικρατήσει με 5-0 και να βρίσκεται πλέον στη κορυφή της βαθμολογίας του Β’ ομίλου, έχοντας μάλιστα και τη μεγαλύτερη μέχρι στιγμής συγκομιδή βαθμών και στους δύο ομίλους.

Ο Λεβαδειακός ξεκίνησε πάρα πολύ δυναμικά τον αγώνα, έχοντας ήδη από τα πρώτα λεπτά τον έλεγχο του παιχνιδιού,  και κατάφερε να κυριαρχήσει μέσα στον αγωνιστικό χώρο, κάτι που αποτυπώθηκε και στο τελικό σκορ.

Στο 4’ ο Τσάπρας μπήκε στην περιοχή, έκανε το σουτ με το αριστερό, αλλά ο Θεοδωράκης μπλόκαρε, στην πρώτη καλή στιγμή της αναμέτρησης.

Ωστόσο, δύο λεπτά αργότερα, έπειτα από πολύ ωραία ομαδική ενέργεια στην επιθετική τακτική και τελικό αποδέκτη της μπάλας τον Νίλι, έπειτα από τακουνάκι του Λινάρδου, ο ισπανός από το ύψος του πέναλτι έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ανοίγοντας το σκορ.

Δύο λεπτά αργότερα ο Δούμτσιος με κοντινή προβολή μέσα από τη μικρή περιοχή, έπειτα από συρτή σέντρα του Βρακά από τα αριστερά έκανε το 2-0.

Στο 34’ ο Βρακάς στο ύψος της μεγάλης περιοχής και υπό την πίεση του Αμπτέλ σούταρε και έκανε το 3-0, που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου, αφού τρία λεπτά αργότερα, έπειτα από φάση διαρκείας, ο Πολέττο μέσα από την περιοχή έκανε το σουτ γλιστρώντας, ο Θεοδωράκης απέκρουσε με τα πόδια και στην επαναφορά ο Λινάρδος πλάσαρε, αλλά η μπάλα έφυγε δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 61’ ο Βήχος με απευθείας εκτέλεση φάουλ έκανε το 4-0.

Ένα λεπτό αργότερα ο Βουργουντζής ευνοημένος από την κόντρα στο τάκλιν του Λιάγκα βρέθηκε μόνος μπροστά από τον Στογιάνοβιτς, επιχείρησε το σουτ και η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι, στη μεγαλύτερη ευκαιρία των φιλοξενουμένων στον αγώνα.

Στο 88’ ο Λινάρδος έκανε τη μπαλιά στον Μυτίδη μέσα στην περιοχή, ο κύπριος επιθετικός εκμεταλλευόμενος και το γλίστρημα του Αμπτέλ βρέθηκε μόνος απέναντι από τον Θεοδωράκη και με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το τελικό 5-0.

Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι:

Στογιάνοβιτς, Τσάπρας, Τζημόπουλος (66’ Μπαχανάκ), Λιάγκας, Βήχος, Μεχία (66’ Μουτίνιο), Νίλι, Πολέττο (74’ Μυτίδης), Βρακάς (66’ Κονέ), Δούμτσιος (58’ Νίκας), Λινάρδος.

Για τη Ρόδο έπαιξαν οι:

Θεοδωράκης, Μακρυδημήτρης (46’ Σουλάι), Καψάλης, Αμπτέλ, Μίγγος (46’ Μπότος), Μαρκόφσκι, Μάρκοβιτς (46’ Χύσι), Παπάζογλου, Σταματελόπουλος, Αδαμάκης (46’ Ρέτσος), Βουργουντζής.