ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαMε 9 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

#TAGS: Δήμος Θηβαίων  Δημοτικό Συμβούλιο 

Mε 9 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Mε 9 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Τρίτη, 8 Φεβρουαρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Την Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2022, στις 19:00, θα συνεδριάσει το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων, όπου θα γίνει διαβούλευση για 9 θέματα, μεταξύ των οποίων είναι η «Λήψη απόφασης για τη σύσταση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου με τίτλο : «Επισκευή – συντήρηση Σχολικού κτιρίου πρώτου Δημοτικού Σχολείου Θήβας».

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την καταβολή αποζημίωσης στην Πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Θηβαίων (ΔΗΚΕΘ). (Σχετ. η υπ’αριθ. 44/2021 απόφαση του Δ.Σ. της ΔΗΚΕΘ).

2.Ορισμός Προέδρου της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας Δ.Θηβαίων και επιλογή παραγωγικών τάξεων που θα συμμετάσχουν στη σύνθεσή της.

3.Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπών παραλαβής προμηθειών και γενικών υπηρεσιών που αφορούν το έτος 2022, σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 221 του Ν.4412/16.

4.Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση επιτροπής συμβιβαστικής επίλυσης φορολογικών διαφορών του Δήμου Θηβαίων για το έτος 2022.

5.Λήψη απόφασης για τη συγκρότηση Επιτροπής Αξιολόγησης ενστάσεων κατά τη διαδικασία σύναψης συμβάσεων προμηθειών και υπηρεσιών, που αφορούν το έτος 2022, σύμφωνα με το Ν.4412/2016.

6.Λήψη απόφασης για τον ορισμό μελών της Επιτροπής Διενέργειας Δημοπρασίας και Αξιολόγησης Προσφορών για τις δημοπρασίες μισθώσεων- εκμισθώσεων ακινήτων σύμφωνα με το Π.Δ. 270/81.

7.Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου-εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας της κ. Κυριαζή Αρτεμις του Γεωργίου, για εγκατάσταση συνεργείου οχημάτων, στη θέση «Παλαιά Σωτήρα» ή «Καζί» του Δήμου Θηβαίων.

8.Έγκριση χορήγησης άδειας εισόδου-εξόδου σε γήπεδο ιδιοκτησίας του κ. Καμούτση Σωτηρίου του Στυλιανού, για κατοικία, στη θέση «Ψιλή Ράχη» ή «Μεγάλη Γέφυρα» του Δήμου Θηβαίων.

9.Λήψη απόφασης για τη σύσταση της επιτροπής προσωρινής παραλαβής του έργου με τίτλο : «Επισκευή – συντήρηση Σχολικού κτιρίου πρώτου Δημοτικού Σχολείου Θήβας».

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι