ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣυνεχίζονται οι δράσεις διαμαρτυρίας των αγροτών στη Βοιωτία

Συνεχίζονται οι δράσεις διαμαρτυρίας των αγροτών στη Βοιωτία

Συνεχίζονται οι δράσεις διαμαρτυρίας των αγροτών στη Βοιωτία

Διέκοψαν συμβολικά τη κυκλοφορία του δρόμου ΠΕΟ Θηβών-Λιβαδειάς στη διασταύρωση Βαγίων

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Συνεχίζονται οι δράσεις των αγροτών στα πλαίσια της διαμαρτυρίας τους στη Βοιωτία, αυτή τη φορά με μια συμβολική διακοπή της κυκλοφορίας, την Τετάρτη 16 Φεβρουαρίου 2022, στην Π.Ε.Ο. Θηβών-Λιβαδειάς και συγκεκριμένα στη διασταύρωση Βαγίων. Ο κ. Λευτέρης Τσέλλος, αγρότης και δημοτικός σύμβουλος του Δήμου Θηβαίων, σε ανάρτησή του στο Facebook ανέφερε:

«Σήμερα προχωρήσαμε στη συμβολική διακοπή της κυκλοφορίας του δρόμου στην ΠΕΟ Θηβών – Λιβαδειάς στην διασταύρωση Βαγίων, ώστε να αναδείξουμε τα προβλήματα του αγροτικού κόσμου και να ακουστούν οι απόψεις μας . Τα προβλήματα αυτά δεν είναι μόνο προβλήματα αγροτών αλλά ολόκληρης της κοινωνίας, στο άμεσο μέλλον τα βασικά προϊόντα διατροφής θα είναι απλησίαστα και δυσεύρετα χωρίς υπερβολές. Επίσης ο αγροτικός κόσμος είναι η κινητήριος οικονομική δύναμη της περιοχής μας.

Εκ μέρους των αγροτών των Βαγίων θέλω να ευχαριστήσω την βουλευτή Βοιωτίας κ. Γιώτα Πούλου (Γιώτα Πούλου), τον αντιδήμαρχο Θηβαίων κ. Νίκο Κοβάνη ( Νικος Κοβανης ), τον αντιπρόεδρο του Επιμελητηρίου Βοιωτίας κ. Αλέκο Στάϊκο (Αλέκος Στάικος),τον πρόεδρο του Εμπορικού Συλλόγου Θήβας κ. Βασίλη Γκέλη ( Bill Gelis), τον πρόεδρο του εργατικού κέντρου Θήβας κ. Κώστα Καπούλα, το σωματείο εργαζομένων της ΛΑΡΚΟ καθώς και όλους όσους ήταν σήμερα στο πλευρό μας.

Παραμένουμε ενωμένοι γιατί τα προβλήματα αυτά είναι η ταφόπλακα μας.»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι