ΑρχικήΑθλητικάΜε 4-0 επικράτησε ο Λεβαδειακός απέναντι στον Διαγόρα

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: Λεβαδειακός 

Με 4-0 επικράτησε ο Λεβαδειακός απέναντι στον Διαγόρα

Με 4-0 επικράτησε ο Λεβαδειακός απέναντι στον Διαγόρα

Πέμπτη, 17 Φεβρουαρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Με 4-0 κατάφερε να επικρατήσει ο Λεβαδειακός απέναντι στον Διαγόρα, παραμένοντας έτσι στη 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα του Β` ομίλου στο Πρωτάθλημα Betsson Super League 2. Ο αγώνας σημειώθηκε την στο δημοτικό στάδιο «Λάμπρος Κατσώνης», για τη 19η αγωνιστική, η οποία ήταν αφιερωμένη στη δωρεά μυελού των οστών.

Το σκορ άνοιξε στο 21’ ο Συμελίδης με σουτ μέσα από την περιοχή, εκμεταλλευόμενος το λάθος στην άμυνα των φιλοξενουμένων.

Στο 27’ ο Βήχος έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Κωνσταντινίδης με κεφαλιά πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, κάνοντας το 2-0.

Στο 65’ ο Λινάρδος με σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 3-0.

Στο 68’ ο Πολέττο έκανε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Βρακάς έπιασε τη γυριστή ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του τερματοφύλακα των φιλοξενουμένων.

Την ίδια κατάληξη είχε και το ψηλοκρεμαστό σουτ του Λινάρδου από το ύψος της μικρής περιοχής στο 86’.

Ωστόσο, στο 89’ έπειτα από την παράλληλη μπαλιά του Βήχου από αριστερά, ο επερχόμενος Μυτίδης με πλασέ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, διαμορφώνοντας το τελικό 4-0.

Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι:

Στογιάνοβιτς, Κωνσταντινίδης, Τζημόπουλος (67’ Λιάγκας), Μπαχανάκ, Βήχος, Μεχία (46’ Κονέ), Βρακάς, Συμελίδης (55’ Νίκας), Δούμτσιος (56’ Ροβίθης), Πολέττο (73’ Μυτίδης), Λινάρδος.

Για τον Διαγόρα έπαιξαν οι: Μπίντσης (80’ λ.τρ. Πασαλιμανιώτης), Τάτσης, Ρουγκάλας, Καρατάσιος, Γεωργίου, Τσιαντούλας (46’ Σινγκ), Μπλάνκο (80’ Ζούνης), Μπούμπας, Σάιμπερτ, Παραστατίδης, Μιράντα.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι