ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΕπίσκεψη στον ΕΦΚΑ Λιβαδειάς έκανε η Γιώτα Πούλου

Επίσκεψη στον ΕΦΚΑ Λιβαδειάς έκανε η Γιώτα Πούλου

Επίσκεψη στον ΕΦΚΑ Λιβαδειάς έκανε η Γιώτα Πούλου

Τρίτη, 22 Φεβρουαρίου 2022

Γιώργος Πέππας

Η Βουλευτής του νομού Βοιωτίας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, κ. Γιώτα Πούλου, πραγματοποίησε, την Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2022, συνάντηση με την Διευθύντρια του ΕΦΚΑ Λιβαδειάς, όπου είχε την ευκαιρία να συζητήσει τα προβλήματα με τα οποία έρχεται αντιμέτωπη η υπηρεσία.

Η κ. Πούλου, σε ανακοίνωση που εξέδωσε, αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Συναντήθηκα σήμερα με την διευθύντρια του υποκαταστήματος ΕΦΚΑ Λιβαδειάς, κα Ευσταθία Ευθυμίου και συζητήσαμε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Η ενοποίηση των ταμείων ΟΑΕΕ, ΟΓΑ, ΕΦΚΑ χωρίς σχεδιασμό και την απαραίτητη εκπαίδευση του προσωπικού, έχει δημιουργήσει μεγάλες δυσκολίες στην έκδοση των συντάξεων.

Το πρόγραμμα της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ με την απασχόληση των 640 επιστημόνων-ανέργων του ΟΑΕΔ είχε βοηθήσει στη λειτουργία του ΕΦΚΑ γενικά αλλά και του ΕΦΚΑ Λιβαδειάς.

Οι πρόσφατες αποφάσεις της κυβέρνησης για την είσοδο ιδιωτών, “golden boys” σε Διευθυντικές θέσεις του ΕΦΚΑ θα προκαλέσουν μεγαλύτερες δυσλειτουργίες και αποτελούν πρόκληση για τους υπαλλήλους του, που έχουν στοχοποιηθεί και συκοφαντηθεί, ενώ εργάζονται σε υπερεντατικούς ρυθμούς.

Ταυτόχρονα κινδυνεύει η περιουσία των 450 ακινήτων του ΕΦΚΑ αξίας 1 δις ευρώ που θα απαξιωθεί και θα ρευστοποιηθεί άμεσα στο όνομα της δήθεν αξιοποίησης.

Συζητήσαμε επίσης τη δυνατότητα λειτουργίας της Υγειονομικής Επιτροπής του Κέντρου Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕΠΑ) και στη Λιβαδειά, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι πολίτες από την αναγκαστική μετακίνησή τους στο ΚΕΠΑ της Θήβας.

Ευχαρίστησα την Διευθύντρια για την ενημέρωση και τους εργαζόμενους για την υπερπροσπάθεια που καταβάλλουν και δεσμεύτηκα να αναδείξω τα προβλήματα αυτά, ώστε να συμβάλλω στην επίλυσή τους.» 

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι