ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΤροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση Οινοφύτων-Σχηματαρίου - Δείτε φωτογραφίες

ΒΟΙΩΤΙΑ

#TAGS: Βοιωτία  Τροχαίο 

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση Οινοφύτων-Σχηματαρίου - Δείτε φωτογραφίες

Τροχαίο ατύχημα στη διασταύρωση Οινοφύτων-Σχηματαρίου - Δείτε φωτογραφίες

Κυριακή, 27 Μαρτίου 2022

Γιώργος Πέππας

Τροχαίο ατύχημα σημειώθηκε σήμερα στη διασταύρωση Οινοφύτων-Σχηματαρίου, όπου κάτω από άγνωστες συνθήκες φέρεται πως δύο οχήματα συγκρούστηκαν, με αποτέλεσμα να υπάρχουν μονάχα υλικές ζημιές, ευτυχώς.

Στο ατύχημα αναφέρθηκε ο Δημοτικό Σύμβουλος του Δήμου Τανάγρας, κ. Τσιανάκας Σάκης, μέσα από ανάρτηση στο Facebook.

«Στο γνωστο σημειο.

Κατ'επαναληψη εχουν σταλει επιστολες,εχουν κατατεθει ερωτησεις για το συγκεκριμενο σημειο, ,απαντηση απο κανεναν.

Το σημερινο ευτυχημα ειναι πως δεν υπηρξε εμπλοκη στο τροχαιο με δικυκλο,θα υπηρχε ακαριαιος θανατος.περασαν "διαμπερες" την διασταυρωση με μεγαλη ταχυτητα.

Δημαρχε,περνας καθε μερα απο το σημειο,εχεις εικονα.Μην περιμενεις ενημερωση απο τους συνεργατες σου.»

Ο κ. Τσιανάκας είχε στείλει στο παρελθόν σχετική επιστολή για το εν λόγω σημείο.

«Καλησπέρα κυρία Πρόεδρε,

Σας κάνω γνωστο πώς μετά από απαίτηση πολλών κατοίκων του Δηλεσίου υπάρχει ανάγκη τοποθέτησης Φωτεινού σηματοδότη στην διασταύρωση Λεωφόρο Οινοφυτων Σχηματαρίου,Παυλοπουλου. Είναι σε όλους μας γνωστό το σημείο για τα πολλά τροχαία ατυχήματα κυρίως τους θερινούς μήνες διοτι υπάρχει αύξηση οχημάτων λόγω των παραθεριστών που επισκέπτονται το Δήλεσι καθώς και για την δυσκολια αναγνώρισης της διασταυρωσης για τους νέους επισκέπτες.Δεν υπάρχει έγκαιρη σημανση που να προειδοποιεί τους οδηγούς ότι πλησιάζουν σε διασταύρωση με αποτέλεσμα πολλές φορές να διαπιστώνονται παραβάσεις,παιρνουν με μεγάλη ταχύτητα την διασταύρωση απέναντι και δεν προλαβαίνουν να σταματήσουν

Το αποτέλεσμα των τροχαίων εως τωρα είναι στο σύνολό τους υλικές ζημιές διότι πρόκειται για συγκρούσεις μεταξύ αυτοκινήτων, σε άλλη περίπτωση με συμμετοχή δικύκλου το αποτέλεσμα θα είναι πιθανον θανατηφόρο. Για τους ανωτέρω λόγους και αφουγκραζοντας την απαίτηση των δημοτών μας παρακαλώ για τις δικές σας ενέργειες για να έρθει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο για την συζήτηση και απόφαση του συγκεκριμένου θέματος.

Με εκτίμηση,

Τσιανακας Σακης.

20/7/2020»

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.

Δεν υπάρχει διαθέσιμη περιγραφή.