ΑρχικήΑθλητικάΙκανοποιητικές εμφανίσεις του ΑΚΟΛ στον Προκριματικό Αγώνα Τραμπολίνου

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

#TAGS: ΑΚΟΛ 

Ικανοποιητικές εμφανίσεις του ΑΚΟΛ στον Προκριματικό Αγώνα Τραμπολίνου

Ικανοποιητικές εμφανίσεις του ΑΚΟΛ στον Προκριματικό Αγώνα Τραμπολίνου

Τετάρτη, 13 Απριλίου 2022

Γιώργος Πέππας

Στον Προκριματικό Αγώνα Τραμπλίνου και στον Περιφερειακό αγώνα επιπέδων 1-4 συμμετείχε ο ΑΚΟΛ, που έγινε στις 9 και 10 Απριλίου στο Δημοτικό Γυμναστήριο Κρομμυώνιο στους Αγ. Θεοδώρους με το αγωνιστικό τμήμα του τραμπολίνου.

Οι επιδόσεις των αθλητών του ΑΚΟΛ ήταν ιδιαίτερα ικανοποιητικές, με τον όμιλο να αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Η Κατερίνα Καλέγκα 3η θέση στο τραμπολίνο, επίπεδο 5 στην κατηγορία γυναικών και 2η θέση στους εφήβους ο Δημήτρης Χρήστου.

Στις νεάνιδες 6η θέση για την Ιωάννα Μπράλιου, 9η θέση η Ευαγγελία Χιωτέλη, 10η θέση η Ελένη Τσώτση και 12η θέση η Βασιλική Μπαλαγούρα.

Στους Παμπαίδες Α' 10η θέση ο Ηλίας Κεράστας και στις Παγκορασίδες Α' 17η η Κωνσταντίνα Νίκου.

Επίσης την δεύτερη ημέρα στον Περιφερειακό αγώνα 1-4 επίπεδα, η 'Ερικα Κονίτσα 4η θέση στο επίπεδο 2 και η Μελίνα Κωτσαδάμ 7η θέση επίπεδο 3.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλητριές μας που σε δύσκολες συνθήκες μετά απο δύο χρόνια αποχή και κάποια απο τα παιδιά για πρώτη φορά σε αγώνα, κατάφεραν να συμμετάσχουν!

Το ΔΣ ευχαριστεί τους δύο προπονητές Κατερίνα Καλέγκα και Βασίλη Κωτσαδάμ που συνόδευσαν τα παιδιά στον αγώνα όπως και μέλη του ΔΣ και τους γονείς των αθλητών που βρέθηκαν στους Αγ. Θεοδώρους στο Κλειστό Γυμναστήριο «Κρομμυώνιο».»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι