ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΑπολύμανση κοινόχρηστων χώρων και κτηρίων στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων

Απολύμανση κοινόχρηστων χώρων και κτηρίων στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων

Απολύμανση κοινόχρηστων χώρων και κτηρίων στο Δήμο Αλιάρτου Θεσπιέων

Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020

Γιώργος Πέππας

Σε συνέχεια των μέτρων προστασίας των πολιτών από τον Κορονοϊό και της αποτροπής διάδοσής του, ο Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων ξεκίνησε σήμερα πρόγραμμα απολυμάνσεων κοινόχρηστων χώρων και κτιρίων.

 Έτσι λοιπόν σήμερα απολυμάνθηκαν οι δημόσιοι κοινόχρηστοι χώροι στην Αλίαρτο και σε χωριά της Δ.Ε. Αλιάρτου, όπως πεζοδρόμια, πλατείες, Κέντρο Υγείας ,super market, φαρμακεία και γενικότερα χώροι που υπάρχει δραστηριότητα.

Αύριο, Σάββατο, το πρόγραμμα συνεχίζεται με τους αντίστοιχους χώρους στα Χωριά της Δ.Ε.Θεσπιών (Θεσπιές, Μαυρομμάτι, Λεοντάρι, ?σκρη, Νεοχώρι).Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί για όλο το επόμενο διάστημα με όλους τους κοινόχρηστους χώρους.

Παράλληλα σήμερα το απόγευμα και αύριο θα απολυμανθούν ,εσωτερικά, τα κτίρια στα οποία υπάρχει δραστηριότητα (Δημαρχείο, ΚΕΠ, Κέντρο Κοινότητας, Δημοτικό Κατάστημα Θεσπιών, Αστυνομικό Τμήμα), ενώ στη συνέχεια προγραμματίζουμε τα κτήρια που δε λειτουργούν ,λόγω της υγειονομικής κρίσης (Σχολεία, κοινοτικά γραφεία και ιατρεία, στάδια, γήπεδα, κτλ.).

O Δήμος Αλιάρτου Θεσπιέων, ακολουθεί τις οδηγίες και ταυτόχρονα λαμβάνει όλα τα μέτρα για την προστασία των δημοτών. Συνιστούμε στους Δημότες να ΜΕΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ και να πειθαρχούν στις οδηγίες. Στο τέλος αυτής της κρίσης θέλουμε να είμαστε ΌΛΟΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.