ΑρχικήΑθλητικάΝίκη πρωτιάς στην Αρτα για τον Λεβαδειακό - Δείτε βίντεο

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: Λεβαδειακός  Ποδόσφαιρο 

Νίκη πρωτιάς στην Αρτα για τον Λεβαδειακό - Δείτε βίντεο

Νίκη πρωτιάς στην Αρτα για τον Λεβαδειακό - Δείτε βίντεο

Πέμπτη, 28 Απριλίου 2022

Γιώργος Πέππας

Ο ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ επικράτησε εκτός έδρας του Καραϊσκάκη Αρτας με σκορ 0-3, στον αγώνα που έγινε χθες στο δημοτικό γήπεδο Αγίων Αναργύρων για την 33η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Betsson Super League 2, εξασφαλίζοντας την πρωτιά στο Β’ όμιλο μία αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της κανονικής διάρκειας.

Το σκορ άνοιξε μόλις στο 2’ ο Μυτίδης με ωραίο τελείωμα μέσα από την περιοχή, έπειτα από κάθετη πάσα του Συμελίδη και τρία λεπτά αργότερα έπειτα από ωραία ομαδική ενέργεια των παικτών του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ και πάλι ο Συμελίδης έστρωσε στον Μυτίδη με τον Κύπριο επιθετικό να πετυχαίνει το δεύτερο τέρμα του.

 

Στο 59’ ο Πολέττο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Τσάπρας με εκπληκτικό σουτ στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 0-3, που ήταν και το τελικό σκορ της αναμέτρησης.

Για τον Καραϊσκάκη Αρτας έπαιξαν οι:

Λαζάρεβς, Φαν Ίπερεν, Πριόνας, Κλιγγόπουλος, Νταλακούρας, Χελοβάνι (69′ Ενρίκε), Κρισμάρεβιτς, Βαφειάδης (57′ Δερμιτζάκης), Κορέλας (69′ Δούκας), Μίλιτς, Ντοναλντόνι.

Για τον ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟ αγωνίστηκαν οι:

Μάρκοβιτς (62′ λ. τρ. Στογιάνοβιτς), Τσάπρας, Βήχος, Τζημόπουλος, Λιάγκας, Μεχία (62′ Κονέ), Νίκας, Πολέττο, Συμελίδης (79′ Μανιώτης), Μουτίνιο (62′ Βρακάς), Μυτίδης (70′ Δούμτσιος).

Οι δηλώσεις του προπονητή της ομάδας μας μετά το τέλος του αγώνα:

Πηγή: levadiakosfc.gr

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι