ΑρχικήΑθλητικάΜε την υπάρχων διοίκηση συνεχίζει το Π.Α.Σ. Κιθαιρών Καπαρελλίου

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: Κιθαιρώνας Καπαρελλίου 

Με την υπάρχων διοίκηση συνεχίζει το Π.Α.Σ. Κιθαιρών Καπαρελλίου

Με την υπάρχων διοίκηση συνεχίζει το Π.Α.Σ. Κιθαιρών Καπαρελλίου

Τετάρτη, 1 Ιουνίου 2022

Γιώργος Πέππας

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε ο Κιθαιρώνας Καπαρελλίου, έκανε γνωστό πως θα συνεχίσει την λειτουργία του με την υπάρχων διοίκηση, έπειτα από δύο γενικές συνελεύσεις, τονίζοντας πως ανανεώθηκε για 3η χρονιά η συνεργασία της ομάδας με τον Βαγγέλη Μάγκα.

«Έπειτα από δυο γενικές συνελεύσεις που πραγματοποιήθηκαν η ομάδα μας θα συνεχίσει για άλλη μια χρόνια με την υπάρχων διοίκηση προσθέτοντας αναπληρωματικά μέλη σε ενεργούς ρόλους διοικητικά για μια καλύτερη λειτουργία του Σωματείου μας.

Έπειτα από ανάλυση και απολογισμό της χρονιάς που μας πέρασε πραγματοποιήσαμε το σχεδιασμό της ομάδας με όλα τα θετικά που μπορέσαμε να αποκομίσουμε και να συνεχίσουμε την πορεία μας στο Πρωτάθλημα του Α τοπικού.

Η πρώτη κίνηση της Διοίκησης ήταν η ανανέωση συνεργασίας για 3η συνεχή χρόνια με τον Vaggelis Maggas δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στο έργο που έχει αναλάβει και από κοινού συζητήσαμε για την επίτευξη των στόχων της νέας σεζόν.

Επόμενη κίνηση είναι η ανανέωση ποδοσφαιριστών και επιστροφές-μεταγραφές που έχουν δρομολογηθεί για την δημιουργία του φετινού ρόστερ.

Συνεχίζουμε», αναφέρει η ομάδα στην ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι