ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΣυνάντηση του Γιώργου Κοτρωνιά με τον Κώστα Σκρέκα

Συνάντηση του Γιώργου Κοτρωνιά με τον Κώστα Σκρέκα

Συνάντηση του Γιώργου Κοτρωνιά με τον Κώστα Σκρέκα

Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2022

Γιώργος Πέππας

Την Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022, ο Βουλευτής του νομού Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γ. Κοτρωνιάς, πραγματοποίησε συνάντηση με τον Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κ. Σκρέκα, στα πλαίσια της οποία συζητήθηκε η διευκόλυνση εγκατάσταση και σύνδεσης φωτοβολταϊκών από τους ΤΟΕΒ και τους μεμονωμένους αγρότες.

Το Σάββατο, 4 Ιουνίου 2022, ο κ. Κοτρωνιάς είχε συνάντηση με τους εργαζόμενους πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας Στερεάς Ελλάδας, όπου συζητήθηκε η κάλυψη με τον ειδικό γιατρό, η προώθηση σύνταξης οργανογράμματος και άλλα μείζονα θέματα.

Ο κ. Κοτρωνιάς σε ανακοίνωσή του αναφέρει αναλυτικότερα:

«Χθες στο γραφείο του φίλου Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστα Σκρέκα με τον οποίο συζήτησα θέματα που έχουν σχέση με την διευκόλυνση εγκατάστασης και σύνδεσης φωτοβολταϊκών από τους ΤΟΕΒ και τους μεμονωμένους αγρότες. Αναμένονται άμεσα ευνοϊκές ρυθμίσεις που θα καθορίζουν και θα δίνουν μεγάλο ποσοστό στους αγρότες και στους ΤΟΕΒ στην κατανομή των διαθέσιμων γραμμών μεταφοράς ρεύματος από φωτοβολταϊκά.

Σήμερα Σάββατο με τον σύλλογο εργαζομένων πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας Στερεάς Ελλάδας. Συζητήσαμε το πρόβλημα κάλυψης με ειδικό γιατρό, την προώθηση σύνταξης οργανογράμματος για τα αστικά κέντρα υγείας (πρώην ΙΚΑ) και την προμήθεια μηχανήματος υπερήχων. Στόχος μας η γρήγορη υλοποίηση των προβλέψεων του νέου νομοσχεδίου για την πρωτοβάθμια περίθαλψη προς όφελος των πολιτών. Ευχαριστώ τον κύριο Σκόνδρα την κυρία Παπανικολάου και τον κύριο Κοτσαμπαση για την δημιουργική συνεργασία που είχαμε.»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι