ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΣυνάντηση με τον Κώστα Σκρέκα είχε ο Σπύρος Πνευματικός

Συνάντηση με τον Κώστα Σκρέκα είχε ο Σπύρος Πνευματικός

Συνάντηση με τον Κώστα Σκρέκα είχε ο Σπύρος Πνευματικός

Τετάρτη, 8 Ιουνίου 2022

Γιώργος Πέππας

Την Παρασκευή, 3 Ιουνίου 2022, ο Βουλευτής του νομού Εύβοιας της Νέας Δημοκρατίας, κ. Σπύρος Πνευματικός, συναντήθηκε με τον Υπ. Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Κ. Σκρέκα, ώστε να συζητήσουν ζητήματα τόσο που αφορούν την ενέργεια όσο και έργα στην Εύβοια.

«Κατά τη σημερινή μας συνάντηση, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κώστας Σκρέκας, δεσμεύτηκε ότι θα ενταχθούν σταδιακά όλες οι αιτήσεις των δικαιούχων των Δήμων της Εύβοιας στο Πρόγραμμα Εξοικονομώ κατ’ οίκον. 

Όπως επισημάνθηκε, μεταξύ άλλων, στόχος είναι να έχουν όλοι οι δικαιούχοι και τα νοικοκυριά τη δυνατότητα να αναβαθμίσουν ενεργειακά τις κατοικίες τους για να μειωθεί η κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας, καθώς πρόκειται και για δράση που συμβάλλει στην επίτευξη του στόχου όχι μόνο της βελτίωσης της ποιότητας ζωής των πολιτών, αλλά και της αντιμετώπισης της κλιματικής αλλαγής.

Ζήτησα, επίσης, από τον Υπουργό να εξεταστεί η δυνατότητα χρηματοδότησης του έργου της ανάπλασης του Πάρκου Ελευθερίας Χαλκίδας, για το οποίο ο Δήμος Χαλκιδέων έχει καταθέσει πρόταση στο Πρόγραμμα Επενδύσεων του Ταμείου Ανάκαμψης με τίτλο: «Παρεμβάσεις με στόχο τη βελτίωση του Δημόσιου χώρου» στο πλαίσιο του Εθνικού Σχεδιασμού Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας «Ελλάδα 2.0». Ο Υπουργός αντιμετώπισε θετικά το αίτημα και δεσμεύτηκε για την άμεση εξέτασή του.» ανέφερε ο κ. Πνευματικός σε ανακοίνωσή του.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι