ΑρχικήΣυνεντεύξειςΣυνέντευξη της Φανής Παπαθωμά - Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 (Ηχητικό)

ΒΟΙΩΤΙΑ

#TAGS: Φανή Παπαθωμά 

Συνέντευξη της Φανής Παπαθωμά - Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 (Ηχητικό)

Συνέντευξη της Φανής Παπαθωμά - Τρίτη 24 Μαρτίου 2020 (Ηχητικό)

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020

Γιώργος Πέππας

Στην εκπομπή του «Ράδιο Θήβα», «Ενημερωμένος Πολίτης» με τον Γιώργο Πέππα, μίλησε η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Βοιωτίας, κ. Φανή Παπαθωμά, για τα μέτρα που λαμβάνει η Περιφέρεια για τον κορωνοϊό στη Βοιωτία.

Η κ. Παπαθωμά επισήμανε πως οι πολίτες θα πρέπει να βρίσκονται σε πλήρη επιφυλακή και να ακολουθούν κατά γράμμα τις οδηγίες των ειδικών, ακόμη και αν μέχρι τώρα δεν έχει υπάρξει κάποιο κρούσμα του ιού στη Βοιωτία. Ακόμη, με απόφασή της, η κ. Παπαθωμά απαγόρευσε την κυκλοφορία στα αστικά και περιαστικά δάση του νομού Βοιωτίας, λόγω της υψηλής επικινδυνότητας που υπάρχει αυτή τη περίοδο λόγω της πανδημίας. «Θεώρησα σκόπιμο και σε απόλυτη συνεννόηση με την Γεν. Γραμμ. Πολιτικής Προστασίας να θεωρήσω πορτοκαλί τον χάρτη επικινδυνότητας της Βοιωτίας, γιατί μπορεί να μην είναι φωτιά αλλά είναι κάτι άλλο, κάτι άλλο που όλοι γνωρίζουμε. Έλαβα την απόφαση να απαγορευτεί η κυκλοφορία σε απόλυτη συνεννόηση με την ΕΛ.ΑΣ καθώς αυτοί είναι οι άνθρωποι που δίνουν τον αγώνα έξω, καθημερινά, οι άνθρωποι που επιβλέπουν την τάξη και την ηρεμία της κοινωνίας μας καθημερινά και τώρα με κίνδυνο προσωπικό της ζωής τους. Αντιλαμβάνεστε πως ήταν ένα μέτρο που έπρεπε να γίνει», ανέφερε η κ. Παπαθωμά.

Η Π.Ε Βοιωτίας, όπως επισήμανε η Αντιπεριφερειάρχης, έχει προχωρήσει σε όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την προστασία του πληθυσμού, ενώ έχει απολυμάνει τα κτίρια στα οποία στεγάζεται, αλλά και βοήθησε στην απολύμανση του Γ.Ν Θηβών ενώ θα πραγματοποιηθούν περαιτέρω απολυμάνσεις στο εγγύς μέλλον.

Το μήνυμα της κ. Παπαθωμά για την 25η Μαρτίου

25η Μαρτίου 1821. Hμέρα του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου.

Ημέρα που ο Επίσκοπος παλαιών Πατρών Γερμανός επέλεξε για να υψώσει στην Αγία Λαύρα το λάβαρο της Επαναστάσεως.

Ημέρα που ενωμένοι οι Έλληνες ξεκίνησαν τον αγώνα για την αποτίναξη του Τουρκικού ζυγού που τους καταδυνάστευε επί τέσσερις αιώνες.

25η Μαρτίου 2020. Ημέρα που όλοι οι Έλληνες αλλά και όλη η ανθρωπότητα δίνουμε μια μάχη διαφορετική για την αποτίναξη από έναν άλλο αόρατο εχθρό τον κοροναιό COVID-19 . Μία μάχη που θα τη δώσουμε όλοι οι Έλληνες ενωμένοι και θα την κερδίσουμε ελπίζοντας ότι θα έχουμε όσο το δυνατόν λιγότερες απώλειες.

25 Μαρτίου 2020. Δεν θα τη γιορτάσουμε με εκδηλώσεις και παρελάσεις ομαδικά

Θα την γιορτάσουμε υψώνοντας ο καθένας ξεχωριστά τη γαλανόλευκη στο σπίτι του για να τιμήσουμε τους ήρωες του 1821 που αγωνίστηκαν « για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδας την Ελευθερία».

Θα την γιορτάσουμε τιμώντας και όλους αυτούς που δίνουν την μάχη με τον COVID-19., τους γιατρούς , το νοσηλευτικό προσωπικό, όλους αυτούς που αγωνίζονται στις Καστανιές του Έβρου, όλους τους σύγχρονους μαχητές που αγωνίζονται καθημερινά για την Πατρίδα μας.

Χρόνια πολλά

Υγεία και δύναμη σε όλους