ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 11 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

#TAGS: Δήμος Θηβαίων  Δημοτικό Συμβούλιο 

Με 11 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Με 11 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Δευτέρα, 20 Ιουνίου 2022

Γιώργος Πέππας

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων συνεδριάζει, την Τετάρτη 22 Ιουνίου 2022 στις 19:00, στην αίθουσα συνεδριάσεων του παλαιού Δημοτικού Καταστήματος του Δ.Θηβαίων, (Παλαιό Δημαρχείο οδός Πινδάρου & Οιδίποδος), με 11 θέματα, μεταξύ των οποίων είναι η «Έγκριση Ετήσιου Προγράμματος Δράσης Τουριστικής Προβολής του Δήμου Θηβαίων για το έτος 2022», η «Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη σύσταση Ομάδας Εθελοντών και κατάρτιση Μητρώου Εθελοντών Δήμου Θηβαίων» και η «Λήψη απόφασης για τον ορισμό Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου : «Κατασκευή τοιχείου στο Νεκροταφείο Βαγίων»»

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την Τροποποίηση Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Σχετ. η υπ’ αριθ. 2/2022 Απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής) (απόλυτη πλειοψηφία).

2.Συζήτηση και λήψη απόφασης για την απαγόρευση της στάθμευσης επί της Κεντρικής οδού της Κοινότητας Δομβραίνας κατά τους θερινούς μήνες (Σχετ. η υπ’ αριθ. 16/2021 απόφαση της Τ.Κ. Δομβραίνας και η υπ’ αριθ. 10/2022 απόφαση Επ.Π.Ζωής) (απόλυτη πλειοψηφία).

3.Λήψη απόφασης για την έγκριση της εισηγητικής έκθεσης για την εκτέλεση του προϋπολογισμού Δ΄ τριμήνου 2021. (Σχετ. η υπ’ αριθ. 75/22 απόφαση Οικον. Επιτροπής).

4.Λήψη απόφασης για την προκήρυξη εκλογών για την ανάδειξη νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Τοπικού Συμβουλίου Νέων (ΤΟΣΥΝ) και ορισμός ενός (1) δημοτικού συμβούλου ως Προέδρου της Εφορευτικής Επιτροπής διεξαγωγής των εκλογών.

5.Έγκριση Ετήσιου Προγράμματος Δράσης Τουριστικής Προβολής του Δήμου Θηβαίων για το έτος 2022.

6.Έγκριση τροποποίησης ιδρυτικού ΦΕΚ του Συνδέσμου Προστασίας και Ορθολογικής Ανάπτυξης του Κορινθιακού κόλπου «Ο ΑΡΙΩΝ» και λήψη απόφασης για την παράταση χρονικής διάρκειας αυτού.

7.Λήψη απόφασης για την αποδοχή ή μη του προγράμματος δακοκτονίας στην κτηματική περιφέρεια του Δήμου Θηβαίων, για το έτος 2022.

8.Συζήτηση και λήψη απόφασης για τη σύσταση Ομάδας Εθελοντών και κατάρτιση Μητρώου Εθελοντών Δήμου Θηβαίων.

9.Έγκριση της υπ’ αριθ. 22/2022 απόφασης του Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Θήβας (ΔΗΚΕΘ), σχετικά με τους όρους διάθεσης του Δημοτικού Θεάτρου Μοσχοποδίου «ΜΕΛΙΝΑ ΜΕΡΚΟΥΡΗ».

10.Λήψη απόφασης για τον ορισμό Επιτροπής Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου : «Κατασκευή τοιχείου στο Νεκροταφείο Βαγίων».

11. Έγκριση άδειας εισόδου-εξόδου σε γήπεδο στη θέση «Κατεβασιά» ή «Παλιάμπελα» στην ΔΚ Θήβας για βιομηχανικό κτίριο.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι