ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΟ καιρός σήμερα στη Βοιωτία

ΒΟΙΩΤΙΑ

#TAGS: Καιρός  Βοιωτία 

Ο καιρός σήμερα στη Βοιωτία

Ο καιρός σήμερα στη Βοιωτία

Παρασκευή, 24 Ιουνίου 2022

Γιώργος Πέππας

Αισθητή πτώση της θερμοκρασίας θα υπάρξει σήμερα στη Βοιωτία, καθώς στις περισσότερες περιοχές η θερμοκρασία θα πέσει, σε σύγκριση με τις χθεσινές θερμοκρασίες, κοντά στους 30 βαθμούς κελσίου.

Αναλυτικά οι θερμοκρασίες:

Στη Θήβα η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 30 βαθμούς το μεσημέρι, ενώ το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στις 26 βαθμούς και στη συνέχεια στους 22 βαθμούς κελσίου.

Στη Λιβαδειά η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 31 βαθμούς το μεσημέρι, ενώ το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στις 27 βαθμούς και στη συνέχεια στους 24 βαθμούς κελσίου.

Στον Ορχομενό η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 30 βαθμούς το μεσημέρι, ενώ το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στις 27 βαθμούς και στη συνέχεια στους 23 βαθμούς κελσίου.

Στην Αράχοβα η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 25 βαθμούς το μεσημέρι, ενώ το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στις 20 βαθμούς και στη συνέχεια στους 18 βαθμούς κελσίου.

Στην Αλίαρτο η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 31 βαθμούς το μεσημέρι, ενώ το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στις 28 βαθμούς και στη συνέχεια στους 24 βαθμούς κελσίου.

Στο Δίστομο η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 32 βαθμούς το μεσημέρι, ενώ το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στις 27 βαθμούς και στη συνέχεια στους 24 βαθμούς κελσίου.

Στη Τανάγρα η θερμοκρασία θα φτάσει μέχρι και τους 30 βαθμούς το μεσημέρι, ενώ το βράδυ η θερμοκρασία θα πέσει στους 26 βαθμούς και στη συνέχεια στους 23 βαθμούς κελσίου. 

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι