ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτία"Κόντρα" μεταξύ Μπακογιάννη - Πούλου στο Δ.Σ της Λιβαδειάς (Video)

ΛΙΒΑΔΕΙΑ

"Κόντρα" μεταξύ Μπακογιάννη - Πούλου στο Δ.Σ της Λιβαδειάς (Video)

"Κόντρα" μεταξύ Μπακογιάννη - Πούλου στο Δ.Σ της Λιβαδειάς (Video)

Σάββατο, 25 Ιανουαρίου 2020

Γιώργος Πέππας

Στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λιβαδειάς, το απόγευμα της Δευτέρας, η Δήμαρχος Λεβαδέων, κα Γ. Πούλου και ο Περιφερειάρχης Στερεάς κ. Κ. Μπακογιάννης, έγινε αναφορά και από τους δύο για την αμοιβαία διάθεση συνεργασίας που υφίσταται.

Παρόλα αυτά υπήρξαν αιχμές και από τους δύο για τα όσα οδήγησαν σε αυτή την κατάσταση. Η Δήμαρχος Λεβαδέων τόνισε πως ελπίζει σε μια παραγωγική συνεργασία ανάμεσα στον Δήμο Λεβαδέων και στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, αν και επισήμανε πως υπάρχει απουσία μελετών αλλά και χρηματοδότησης στον εν λόγω Δήμο.  Από την πλευρά του ο Περιφερειάρχης δήλωσε πως υποστηρίζει την ένωση δυνάμεων αλλά και την συνεργασία, ενώ τόνισε πως άτομα που έχουν το προνόμιο να κατέχουν δημόσιες θέσεις ευθύνης, πρέπει να μην αφήνουν τον εγωισμό που υπάρχει μέσα σε κάθε άνθρωπο να εμποδίσει την συνεργασία και την ένωση των δυνάμεων.

Κλείνοντας η κα. Πούλου δήλωσε πως αν και κάπου χάθηκε η συνεννόηση μεταξύ του Δήμου Λεβαδέων και της Περιφέρειας, θεωρεί ως φίλο τον κ. Μπακογιάννη και θεωρεί πως η συνεργασία τους θα συνεχιστεί ανεπηρέαστη όπως και παλιότερα.