ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΘήβα: Γύρισε σπίτι της και βρήκε την κλέφτρα μέσα

ΒΟΙΩΤΙΑ

#TAGS: Θήβα  Ρομά  Κλοπές 

Θήβα: Γύρισε σπίτι της και βρήκε την κλέφτρα μέσα

Θήβα: Γύρισε σπίτι της και βρήκε την κλέφτρα μέσα

Το περιστατικό έγινε στο κέντρο της πόλης - Με σιδερολοστό άνοιξε η δράστρια την πόρτα του διαμερίσματος

Παρασκευή, 8 Ιουλίου 2022

Γιώργος Πέππας

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Πέμπτης, περίπου στις 11:00, στη Θήβα, όπου μια Ρομά, η οποία ήταν καλλωπισμένη, προσποιήθηκε πως ήθελε να μπει στο κτίριο του ΙΚΑ, το οποίο βρίσκεται στον 1ο όροφο της πολυκατοικίας, ώστε να γράψει κάποια φάρμακα, όμως όταν εισήλθε στο κτίριο ανέβηκε με το ασανσέρ στον δεύτερο όροφο, όπου υπάρχουν διαμερίσματα, και με την χρήση σιδερολοστού κατακρεούργησε την πόρτα ενός διαμερίσματος. Η δράστρια κατάφερε να μπει μέσα στο διαμέρισμα και στη συνέχεια έκλεισε την πόρτα με τον εσωτερικό σύρτη ώστε να μην γίνει αντιληπτή.

Στο σημείο έφτασε μετά από λίγη ώρα η ιδιοκτήτρια του διαμερίσματος η οποία προσπάθησε να εισέλθει σε αυτό δίχως να τα καταφέρει. Σκεπτόμενη πως ίσως είχε αφήσει πίσω από την πόρτα κάποιο κλειδί, μπήκε στο σπίτι της από παρακείμενη οικία, στην οποία μένει συγγενικό της πρόσωπο, όμως όταν εισήλθε στην κρεβατοκάμαρά της αντίκρυσε την Ρομά, η οποία είχε ανοίξει όλα τα συρτάρια και έβαζε τα κλοπιμαία σε τσάντες. Η ιδιοκτήτρια ξεκίνησε να φωνάζει για βοήθεια και στο σημείο έσπευσαν αμέσως γείτονες, περαστικοί αλλά και ένας σεκιουριτάς που βρισκόταν στο σημείο, με αποτέλεσμα η δράστρια να πανικοβληθεί και να τραπεί σε φυγή, αφού πέταξε τις τσάντες με τα κλοπιμαία.

Η παθούσα έκανε μήνυση για το περιστατικό.

Τα περιστατικά εγκληματικότητας στη Θήβα φαίνεται πως πληθαίνουν, με τους εγκληματίες πλέον κλέβουν μέρα-μεσημέρι συμπολίτες μας στο κέντρο της πόλης. Υπάρχει κάποιος που να ενδιαφέρεται για την υποστελέχωση της αστυνομίας στη πόλη μας ή έχουν αφεθεί ελεύθεροι οι εγκληματίες να τρομοκρατούν τους συμπολίτες μας;

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι