ΑρχικήΑθλητικάΣτον ΑΟ Μακρυκάπας ο Γιάννης Θωμάς

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

#TAGS: ΑΟ Μακρυκάπας  Ποδόσφαιρο 

Στον ΑΟ Μακρυκάπας ο Γιάννης Θωμάς

Στον ΑΟ Μακρυκάπας ο Γιάννης Θωμάς

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022

Γιώργος Πέππας

Την απόκτηση του μέσου, Γιάννη Θωμά, ανακοίνωση η ομάδα της Μακρυκάπας, η οποία του ευχήθηκε καλή ποδοσφαιρική χρονιά. Ο Θωμάς είχε αγωνιστεί στο παρελθόν και με τον ΑΟ Υπάτου, ενώ στη τελευταία σεζόν αγωνιζόταν στον ΑΟ Χαλκίδας.

Η ανακοίνωση της Μακρυκάπας:

«Ο Α.Ο.ΜΑΚΡΥΚΑΠΑΣ είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει μία ακόμα μεταγραφή υψηλού επιπέδου την έναρξη της συνεργασίας με τον ποδοσφαιριστή Γιάννη Θωμά για την ποδοσφαιρική σεζόν 2022-2023. Ο Γιάννης Θωμάς αγωνίζεται στον χώρο του κέντρου ως μέσος.

Έχει πλούσια καριέρα και παραστάσεις έχοντας αγωνιστεί και ξεκινήσει την καριέρα του από την ομάδα του Παναθηναϊκού και εν συνεχεία αγωνίστηκε στον Απόλλων Σμύρνης (Β’ Εθνική), τον Βυζα Μεγάρων, την Ένωση Ερμιονίδας (Γ’ Εθνική), τον Ηρακλή Ψαχνών, την ΑΕΚ Χαλκίδας την Χαλκίδα, την Νέα Αρτάκη όπου την χρονιά 2018-2019 στέφθηκε νταμπλούχος κατακτώντας πρωτάθλημα-κύπελλο και την άνοδο στην Γ’ Εθνική, τον Α.Ο.Υπατου Γ’ Εθνική, ενώ τελευταία ομάδα ήταν η ομάδα της Χαλκίδας.

Γιάννη καλώς όρισες στην ομάδα της Μακρυκάπας. Το Δ.Σ του εύχεται Καλή ποδοσφαιρική χρόνια με υγεία και πάντοτε επιτυχίες».