ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά Ελλάδα«Πράσινο φως» στις εργασίες οδοποιίας στην Κοινότητα Πολυδρόσου

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ

#TAGS: Δήμος Δελφών  Έργα 

«Πράσινο φως» στις εργασίες οδοποιίας στην Κοινότητα Πολυδρόσου

«Πράσινο φως» στις εργασίες οδοποιίας στην Κοινότητα Πολυδρόσου

Τρίτη, 12 Ιουλίου 2022

Γιώργος Πέππας

Ο Δήμος Δελφών ανακοίνωσε πως υπογράφη η σύμβαση που αφορούσε τις εργασίες οδοποιίας στη Κοινότητα Πολυδρόμου και πως αυτές θα ξεκινήσουν λίαν συντόμως, σημειώνοντας πως ο δημοτικός δρόμος της περιοχής αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα αυτή τη στιγμή.

Αναλυτικότερα, το έργο με τίτλο «Βελτίωση δημοτικής εσωτερικής οδοποιίας Κοινότητας Πολυδρόσου» προβλέπεται να γίνουν παρεμβάσεις σε τμήμα του δρόμου μήκους περίπου 420,00 μέτρων. Ο εν λόγω δρόμος είναι σήμερα τσιμεντοστρωμένος, όμως με το πέρασμα του χρόνου, αλλά και τις διάφορες επισκευές που έχουν γίνει σε υπόγεια δίκτυα, παρουσιάζει πολλά προβλήματα που καθιστούν δύσκολη την κίνηση οχημάτων και πεζών. Σύμφωνα με τη μελέτη του έργου αρχικά θα γίνει καθαρισμός του καταστρώματος της οδού και ακολούθως κατασκευή ισοπεδωτικής στρώσης.

Το έργο είναι προϋπολογισμού 37.200 ευρώ και θα χρηματοδοτηθεί από τους ΚΑΠ Επενδυτικών Δαπανών, ενταγμένο στο Τεχνικό Πρόγραμμα του Δήμου Δελφών για το 2022.

Με αφορμή την υπογραφή της σύμβασης και την επικείμενη έναρξη των εργασιών ο Αντιδήμαρχος της Δ.Ε. Παρνασσού κ. Αθανάσιος Αδαμάκος δήλωσε: «Σε συνέχεια της προηγούμενης παρέμβασης που έγινε στον τομέα της οδοποιίας στην Κοινότητα Πολυδρόσου, αλλά και συνεπείς στις δεσμεύσεις μας, ο Δήμος Δελφών προχωρά σε μία ακόμα η οποία θα βελτιώσει σημαντικά τον τομέα της καθημερινότητας, μέσω της ενίσχυσης της ασφάλειας των χρηστών του δρόμου. Μέσω του σωστού προγραμματισμού υλοποιούμε έγκαιρα το Τεχνικό Πρόγραμμα, σε συνεργασία πάντα με τους κατά τόπους προέδρους, οι οποίοι αποτελούν πολύτιμους συνεργάτες του Δήμου».