ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΣταμάτης Χαλβατζής: Ποιος ψεύδεται τελικά;

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

#TAGS: Σταμάτης Χαλβατζής  Δήμος Θηβαίων 

(copyright: Radiothiva.gr)

Σταμάτης Χαλβατζής: Ποιος ψεύδεται τελικά;

Σταμάτης Χαλβατζής: Ποιος ψεύδεται τελικά;

Τρίτη, 19 Ιουλίου 2022

Γιώργος Πέππας

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Θηβαίων ενέκρινε ΟΜΟΦΩΝΑ ψήφισμα κατά της συνεχούς υποβάθμισης της λειτουργίας του τμήματος Μεταφορών της Περιφερειακής Ενότητας Βοιωτίας στη Θήβα, το οποίο ως όφειλε κοινοποίησε στους αρμόδιους φορείς και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Για την σημερινή γενική λειτουργική κατάσταση του εν λόγω τμήματος αλλά και τα προβλήματα υποστελέχωσης που αντιμετωπίζει, ενημέρωσαν το δημοτικό συμβούλιο αντιπροσωπεία των επαγγελματιών του χώρου (Σχολές οδηγών) της επαρχίας Θηβών. Σε παρέμβασή του μάλιστα το μέλος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Χρήστος Ρούσσος, ο οποίος εργάζεται στο τμήμα Μεταφορών, επιβεβαίωσε τις καταγγελίες και μας ενημέρωσε επιπροσθέτως ότι το τμήμα λόγω επικείμενων συνταξιοδοτήσεων κινδυνεύει να κλείσει και να συγχωνευθεί στο αντίστοιχο της Λειβαδιάς.

Βεβαίως όλοι μας γνωρίζουμε τις συνέπειες μιας τέτοιας δυσμενούς εξέλιξης, τόσο για τους επαγγελματίες του χώρου όσο και για τους πολίτες της περιοχής μας, που έχουν βιώσει τα τελευταία χρόνια την σημαντική συρρίκνωση- απομάκρυνση Δημοσίων Υπηρεσιών εξυπηρέτησης του πολίτη.

Με έκπληξη διαπιστώνουμε ότι η απάντηση στο πρόβλημα που θίγεται με το ψήφισμα, ήρθε μέσω δημόσιας δήλωσης της Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Βοιωτίας κας Φανής Παπαθωμά, η οποία ΔΙΑΨΕΥΔΕΙ τόσο τις καταγγελίες των εμπλεκομένων επαγγελματιών όσο και του υπευθύνου του τμήματος Μεταφορών, διαβεβαιώνοντας ότι εκείνη βρίσκεται σε «άριστη συνεργασία» μαζί τους και ότι το τμήμα Μεταφορών στη Θήβα « υπηρετεί τον πολίτη και τα δικαιώματά του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο».

Σημειώνουμε ότι καμία αναφορά δεν γίνεται στα προβλήματα που μας εξέθεσαν αναλυτικά οι εμπλεκόμενοι επαγγελματίες, ούτε στα θέματα υποστελέχωσης και επικείμενων συνταξιοδοτήσεων που αναφέρθηκε ο υπεύθυνος του τμήματος Μεταφορών.

Κατόπιν τούτου εμείς θα πρέπει να υποθέσουμε ότι κάποιος ΨΕΥΔΕΤΑΙ !!

Σταμάτης Η. Χαλβατζής

Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Θηβαίων

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι