ΑρχικήΈνθεταΣινεμάΑυτές είναι οι ταινίες που «έρχονται» στον κινηματογράφο «Σόνια» της Θήβας

ΘΗΒΑ

#TAGS: Θήβα 

Αυτές είναι οι ταινίες που «έρχονται» στον κινηματογράφο «Σόνια» της Θήβας

Αυτές είναι οι ταινίες που «έρχονται» στον κινηματογράφο «Σόνια» της Θήβας

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022

Γιώργος Πέππας

Στη δημοσιότητα δόθηκε το πρόγραμμα του θερινού κινηματογράφου «ΣΟΝΙΑ» στη Θήβα, το οποίο αφορά από τις 21/7/22 μέχρι τις στις 17/8/22.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

ΠΕΜΠΤΗ 21/07/22 - ΤΡΙΤΗ 26/07/22

«Η ΧΑΜΕΝΗ ΚΟΡΗ»

Περίληψη: Μια χωρισμένη Αγγλίδα Καθηγήτρια έρχεται στις Σπέτσες για ολιγοήμερες διακοπές. Σύντομα, όμως, μικρές συμπτώσεις ξυπνούν σκοτεινές μνήμες από το παρελθόντης ως νεαρής μητέρας.

Σκηνοθεσία: Μάγκι Τζίλενχαλ

Ηθοποιοί: Ολίβια Κόλμαν, Τζέσι Μπάκλεϊ, Ντακότα Τζόνσον, Πίτερ Σάρσγκαρντ

Διάρκεια: 121 λεπτά

ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 27/07/2022 ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΗΣ ΤΑΙΝΙΑΣ

ΠΕΜΠΤΗ 28/07/22 - ΤΕΤΑΡΤΗ 03/08/22

«TOP GUN»

Περίληψη: Με περισσότερα από τριάντα χρόνια υπηρεσίας ως ένας από τους καλύτερους πιλότους της αεροπορίας, ο Pete “Maverick” Mitchell (Tom Cruise) βρίσκεται εκεί όπου ανήκει, δουλεύοντας ως εκπαιδευτής πιλότων κι αποφεύγοντας την προαγωγή σε βαθμό που θα τον «προσγείωνε». Όταν αναλάβει την εκπαίδευση μιας διμοιρίας αποφοίτων για μία εξιδεικευμένη αποστολή, όμοια της οποίας κανένας πιλότος δεν έχει συναντήσει, ο Maverick συναντά τον Υποσμηναγό Bradley “Rooster” Bradshaw, (Miles Teller), γιο του εκλιπόντα φίλου του Maverick, Υποσμηναγού Nick “Goose” Bradshaw. Απέναντι σε ένα αβέβαιο μέλλον, αλλά και φαντάσματα του παρελθόντος, ο Maverick έρχεται αντιμέτωπος με τους βαθύτερους φόβους του, που αποκρυσταλλώνονται σε μια αποστολή η οποία απαιτεί την απόλυτη θυσία από όσους συμμετάσχουν σε αυτήν.

Σκηνοθεσία: Joseph Kosinski

Παίζουν: Tom Cruise, Miles Teller, Jennifer Connelly, Val Kilmer, Jon Hamm

Είδος: Δράση

Διάρκεια: 131 λεπτά

ΠΕΜΠΤΗ 04/08/22 - ΤΕΤΑΡΤΗ 10/08/22

«Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΠΑΤΟΥΣΑ»

Περίληψη: Λίγους μήνες μετά την επανασύνδεσή της, η οικογένεια του Ανταμ ζει ευτυχισμένη και εκείνος αρχίζει να συνηθίζει σιγά-σιγά τις νέες του δυνάμεις. Αλλά όταν ο Μεγαλοπατούσας αποφασίσει να φύγει για να σώσει μια κοιλάδα από τη σατανική εταιρεία πετρελαίου Χ Tract, θα εξαφανιστεί, οπότε η Σέλι, ο ?νταμ, ο Γουίλμπερ και ο Τράπερ θα αποφασίσουν να ερευνήσουν τι συνέβη.

Είδος ταινίας: Παιδική Κινουμένων Σχεδίων – Μεταγλωττισμένη

Διάρκεια: 89 λεπτά

ΠΕΜΠΤΗ 11/08/22 - ΤΕΤΑΡΤΗ 17/08/22

«ΘΕΕ ΜΟΥ ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΝΑΜΕ 3»

Ηθοποιοί: Κριστιάν Κλαβιέ, Σαντάλ Λομπί, Εμιλί Καέν, Αλίς Νταβίντ, Αρί Αμπιτάν, Σαλιμάτα Καματέ, Νανού Γκαρσία, Γιν Μπινγκ, Τατιάνα Ρόζο, Ντάνιελ Ρούσο

Περίληψη: Ο Κλοντ και η Μαρί σύντομα θα συμπληρώσουν 40 χρόνια γάμου. Για να γιορτάσουν την περίσταση, οι τέσσερις κόρες τους οργανώνουν ένα πάρτι έκπληξη, προσκαλώντας η κάθε μια τα πεθερικά της.

Είδος ταινίας: Κωμωδία

Διάρκεια: 98 λεπτά

ΑΠΟ 1η ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΩΡΑ ΠΡΟΒΟΛΗΣ 21.00 

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι