ΑρχικήΕιδήσειςΒοιωτίαΜε 11 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

ΔΗΜΟΣ ΘΗΒΑΙΩΝ

#TAGS: Δήμος Θηβαίων  Δημοτικό Συμβούλιο 

Με 11 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Με 11 θέματα συνεδριάζει το Δ.Σ. του Δήμου Θηβαίων

Δευτέρα, 25 Ιουλίου 2022

Γιώργος Πέππας

Στις 27 Ιουλίου 2022, ημέρα Τετάρτη, θα πραγματοποιηθεί, στις 18:00, η τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Θηβαίων, όπου θα συζητηθούν συνολικά 11 θέματα, μεταξύ των οποίων είναι η «Έγκριση της χωροθέτησης της εμποροπανήγυρης για το έτος 2022 στη Δ.Κ. Θήβας, του Κανονισμού λειτουργίας αυτής και των επιβαλλόμενων Τελών.» και η «Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του έργου «Κατασκευή συμπληρωματικών κτιρίων Διοίκησης Δήμου Θηβαίων».

ΘΕΜΑΤΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ

1.2η Τροποποίηση Προγράμματος Επενδύσεων – Τεχνικού Προγράμματος έτους 2022 (Σχετ. η υπ’ αριθ. 13/2022 απόφαση Εκτελεστικής Επιτροπής).

2.3η Αναμόρφωση δημοτικού προϋπολογισμού οικ.έτους 2022. 

3.Έγκριση της χωροθέτησης της εμποροπανήγυρης για το έτος 2022 στη Δ.Κ. Θήβας, του Κανονισμού λειτουργίας αυτής και των επιβαλλόμενων Τελών.

4.Έγκριση διόρθωσης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου Θήβας (Σχετ. η υπ’ αριθ. 12/2022 απόφαση Επ.Ποιοτ.Ζωής).

5.Επικύρωση πρακτικού εκλογών που διενεργήθηκαν στις 9-7-2022 για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου στο Τοπικό Συμβούλιο Νέων, ανακήρυξη των τακτικών και αναπληρωματικών μελών αυτού και συγκρότησή του σε Σώμα.

6.Λήψη απόφασης επί της αιτήσεως του Συλλόγου Σαρακατσαναίων «Τα Κονάκια» περί δωρεάν παραχώρησης δημοτικού χώρου, προκειμένου να χρησιμοποιηθεί για τις πολιτιστικές εκδηλώσεις του συλλόγου.

7.Συγκρότηση επιτροπής παραλαβής του έργου «Κατασκευή συμπληρωματικών κτιρίων Διοίκησης Δήμου Θηβαίων».

8.Έγκριση της υπ’ αριθ. 5/2022 απόφασης της Δημοτικής Επιτροπής Παιδείας σχετικά με την παραχώρηση αύλειου χώρου του Δημοτικού Σχολείου Πλαταιών για τη διεξαγωγή παράστασης Θεάτρου Σκιών με τίτλο : «Ο Καραγκιόζης και η Μάχη των Πλαταιών».

9.Λήψη απόφασης για την παραχώρηση αύλειου χώρου, αίθουσας και βοηθητικών χώρων Δημοτικού Σχολείου Λεύκτρων για την διοργάνωση εκδηλώσεων με τίτλο: "Επαμεινώνδεια 2022"

10.Λήψη απόφασης για την αντικατάσταση μελών της Επιτροπής του Κοινωνικού Παντοπωλείου Θήβας.

11.Λήψη απόφασης για την αντικατάσταση μέλους επιτροπής παραλαβής προμηθειών και γενικών υπηρεσιών της Δ.Ε. Βαγίων για το έτος 2022, λόγω συνταξιοδότησης.

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι