ΑρχικήΕιδήσειςΣτερεά ΕλλάδαΣυγχαρητήρια μηνύματα για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων

ΣΤΕΡΕΑ ΕΛΛΑΔΑ

#TAGS: Πανελλήνιες 

Συγχαρητήρια μηνύματα για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Συγχαρητήρια μηνύματα για τους επιτυχόντες των Πανελληνίων

Σάββατο, 30 Ιουλίου 2022

Γιώργος Πέππας

Με την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής, πολιτικοί και φορείς εξέδωσαν μηνύματα στα οποία συγχαίρουν τις φοιτητές για τις επιτυχίες τους.

Η ανακοίνωση του Δημάρχου Θηβαίων:

«Σήμερα είναι ημέρα χαράς και πανηγυρισμών για τους μαθητές και μαθήτριες που είδαν τους κόπους και τις προσπάθειες πολλών μηνών να ανταμείβονται. Συγχαίρω από καρδιάς τους επιτυχόντες των φετινών Πανελληνίων Εξετάσεων.

Η φοίτηση σε σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης αποτελεί την απαρχή μιας όμορφης εποχής, την έναρξη μιας συναρπαστικής πορείας στον αγώνα της ζωής.

Θα ήθελα επίσης να συγχαρώ τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς, που στάθηκαν και στέκονται στο πλευρό των παιδιών.

Από την άλλη πλευρά, η εισαγωγή στο Πανεπιστήμιο δεν είναι μονόδρομος. Για εκείνα τα παιδιά που δεν κατάφεραν να περάσουν σε σχολή της επιλογής τους ας κρατήσουν στη σκέψη τους το εξής: Η επιτυχία στη ζωή και η επίτευξη στόχων δεν είναι υπόθεση μίας και μοναδικής προσπάθειας, αλλά αποτέλεσμα υπομονής κι επιμονής και, κυρίως, σκληρής δουλειάς.

Εύχομαι σε όλους και όλες καλή συνέχεια, καλή δύναμη και καλή αρχή σε αυτό το νέο κεφάλαιο της ζωής σας. Το μέλλον ανήκει στους νέους!

Ο Δήμαρχος Θηβαίων

Γεωργιος Δ. Αναστασίου»

Η ανακοίνωση του Βουλευτή Βοιωτίας του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ., κ. Γ. Μουλκιώτη:

«Θα ήθελα να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων.

Ο στόχος για την επιτυχία ήταν σκληρός, δύσκολος, σκληρός και πολλές φορές μοναχικός, αλλά με αγώνα σταθήκατε στο ύψος των περιστάσεων.

Σας εύχομαι να είστε υγιείς, να αξιοποιήσετε όσο πιο παραγωγικά γίνεται τον χρόνο των σπουδών σας τόσο σε ακαδημαϊκό όσο και σε προσωπικό επίπεδο και να μείνετε αισιόδοξοι και τολμηροί.

Θερμές ευχές σε όλους τους μαθητές που προσπάθησαν για το καλύτερο ανεξαρτήτως αποτελέσματος. Να θυμάστε ότι η ζωή είναι δρόμος αντοχής και όχι ταχύτητας.

Συνεχίστε με την ίδια αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία!»

Συγχαρητήρια του ΤΕΕ Ανατολικής Στερεάς στους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων 2022

«Το Τεχνικό Επιμελητήριο Ανατολικής Στερεάς συγχαίρει τους επιτυχόντες μαθητές των Πανελληνίων Εξετάσεων με την ευχή στο νέο τους ξεκίνημα να έχουν πάντα υγεία και προκοπή. Αξίζουν επίσης συγχαρητήρια οι γονείς και οι εκπαιδευτικοί, που στάθηκαν δίπλα στους μαθητές κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας τους.

Ειδικότερα για τους επιτυχόντες στις Πολυτεχνικές σχολές, το ΤEE Ανατολικής Στερεάς για μία ακόμη χρονιά θα είναι δίπλα τους ώστε να φανεί χρήσιμο σε τυχόν απορίες, ανησυχίες ή προβληματισμούς, που μπορεί να προκύψουν κατά τη διάρκεια των σπουδών τους. Επιπλέον, θα υπάρχει η δυνατότητα να λαμβάνουν το ενημερωτικό υλικό που λαμβάνουν τα μέλη του Τμήματος μας και να συμμετέχουν ενεργά στις επιστημονικές ημερίδες που θα πραγματοποιούνται.

Σε όλους τους νέους, ευχόμαστε υγεία και να κάνουν τα όνειρά τους πραγματικότητα.

Ο Πρόεδρος

Λυκόπουλος Αθανάσιος

H ανακοίνωση του Δημάρχου Λεβαδέων, κ. Ιωάννη Ταγκαλέγκα:

«Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες που ολοκλήρωσαν την πορεία τους στην δευτεροβάθμια εκπαίδευση.

Συγχαρητήρια στα παιδιά που κατάφεραν να εισαχθούν στην Δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, τους εύχομαι από καρδιάς καλό ξεκίνημα στην νέα τους ζωή.

Κέρδισαν μία σημαντική μάχη εντός μιας παρατεταμένα δύσκολης συγκυρίας και εντάσσονται στον ανώτερο χώρο της εκπαίδευσης, αποκτώντας την δυνατότητα να διευρύνουν γνώσεις και παραστάσεις.

Όπως πολλά συγχαρητήρια αξίζουν σε όλους τους μαθητές που προσπάθησαν, αλλά δεν επετεύχθησαν οι στόχοι τους. Η ζωή είναι μπροστά τους, γεμάτη αμέτρητες ευκαιρίες, επιλογές και αμέτρητες δυσκολίες.

Αλλωστε, η δυνατότητα πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση δεν εξαντλείται την ημέρα που ανακοινώνονται οι βάσεις των πανελλαδικών εξετάσεων.

Η επιθυμία για πρόσβαση στην εξειδικευμένη γνώση, μπορεί να καλυφθεί κι από άλλους δρόμους.

Είστε η ελπίδα της αλλαγής. Την βλέπουμε καθημερινά μέσα στα μάτια σας και στην διάθεσή σας να ανακαλύψετε νέους κόσμους.»

Συγχαρητήριο μήνυμα του Δημάρχου Τανάγρας Βασίλη Περγάλια στους επιτυχόντες των Πανελληνίων εξετάσεων

«Με αφορμή την ανακοίνωση των βάσεων εισαγωγής στα Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας, θα ήθελα από καρδιάς να συγχαρώ όλους τους μαθητές και τις μαθήτριες του δήμου μας για την επιτυχία τους στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις και την εισαγωγή τους στην τριτοβάθμια εκπαίδευση. Η επιτυχία αυτή αποτελεί αποτέλεσμα μιας επίπονης προσπάθειας και σηματοδοτεί μία νέα αφετηρία στη ζωή σας, μέσα σ’ έναν κόσμο με διαρκώς περισσότερες απαιτήσεις, η οποία εύχομαι από καρδιάς να ανοίξει ορίζοντες, προοπτικές και να αποτελέσει πολύτιμο εφόδιο για το επαγγελματικό σας – και όχι μόνο – μέλλον, έτσι ώστε να πραγματοποιήσετε τους στόχους και τα όνειρά σας.

 Συγχαίρω επίσης, ολόθερμα τους γονείς σας, που έδωσαν το δικό τους αγώνα και στήριξαν την επιτυχία σας, αλλά και τους εκπαιδευτικούς σας, οι οποίοι στις ιδιαίτερες συνθήκες που διαμόρφωσε η υγειονομική κρίση, υπήρξαν αρωγοί και συμπαραστάτες στη δικαίωση αυτού του διαρκούς αγώνα σας.

Στους μαθητές και τις μαθήτριες, που προσπάθησαν αλλά δεν κατάφεραν να πετύχουν τους στόχους τους, να γνωρίζουν καλά, ότι βρίσκονται στην αρχή της διαδρομής τους και κρατούν το μέλλον στα χέρια τους, αρκεί, να έχουν πίστη στις δυνάμεις και τους στόχους τους, γιατί η ζωή είναι γεμάτη με πολλές ευκαιρίες και επιλογές.

Εύχομαι στον καθένα και στην καθεμιά σας ξεχωριστά: Υγεία, καλές σπουδές και πάντα επιτυχίες στη ζωή σας! Καλή πρόοδο σε όλες και όλους! Το μέλλον σας ανήκει!»

Ακολουθήστε το radiothiva.gr στο facebook για να είστε πάντα ενημερωμένοι